-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilis su „blakstienomis“ – norėtumėt tokio?

Nuomonės „per vidurį“ šio atributo atžvilgiu turbūt nėra – jis turi arba labai patikti, arba būti nekenčiamas. Tačiau kad automobilis, pagražintas „blakstienomis“, atrodo išskirtinai ir traukia akį, nesutikti negalima.
Automobilis su „blakstienomis“
Automobilis su „blakstienomis“ / Pauliaus Sviklo/GAZAS.LT nuotr.

Šių automobilinių „blakstienų“ į Lietuvą tik prieš savaitę atsigabenęs Laurynas patvirtina, kad toks atributas susilaukia dvejopos reakcijos. Anot jo, į dieną kol kas nuperkama maždaug po vieną komplektą „blakstienų“ – juos įsigiję vairuotojai siekia pagražinti automobilį bei padaryti jį labiau išskirtiniu.

Pauliaus Sviklo/GAZAS.LT nuotr./Automobilis su „blakstienomis“
Pauliaus Sviklo/GAZAS.LT nuotr./Automobilis su „blakstienomis“

Kad, pavyzdžiui, nuotraukose užfiksuotas „Citroen C3“ atrodo išskirtinai, paneigti negalima. Tačiau ar gražiai? Čia nuomonės ir išsiskiria.

Anot Lauryno, „blakstienos“ populiaresnės merginų tarpe. Su automobilinėmis „blakstienomis“ galima elgtis kaip ir su tikromis – ant jų galiukų pritvirtinti kokį atributą, jas dažyti ir t.t. Galimybės – neribotos.

Jeigu šis daiktas išpopuliarės, merginos turės progą kiekvieną rytą pagražinti ne tik save, bet ir savo automobilį – kitas žingsnis galbūt bus priekinio buferio apatinės dalies dažymas, tarsi tai būtų lūpos?

Laurynas teigia, kad mada automobilio priekį daryti panašų į žmogaus veidą atėjo pasirodžius populiariam animaciniam filmui „Ratai“, kur kiekvienas veikėjas buvo kalbantis automobilis. Šiame filme transporto priemonės turėjo ne tik blakstienas, bet ir mirksinčius žibintus bei dar keletą kol kas automobiliuose nepritaikomų atributų. Pudra variklio gaubtui? Turbūt laukti ilgai nereikės...

Ką mūsų skaitytojai mano apie tokį atributą automobiliui? GAZAS.LT sako, kad tai išties išskirtinis daiktas ir, galbūt, praėjus daugiau laiko, taps populiaresnis. Tačiau dėti „blakstienas“ ant savo automobilio – ne.

Vis tik toks atributas galėtų tikti mergvakarių metu būsimosios nuotakos drauges vežiojančiam limuzinui. Arba kaip originali gimtadienio dovana merginai. Dar idėjų? Jeigu jų turi, rašyk originaliausias mūsų Facebook profilyje – vienam pateikusių savo variantą, kur panaudoti automobilines blakstienas, padovanosime jų komplektą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius