Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bike Show Millennium“ drebins Kauną

Birželio 4 d., šeštadienį, nuo 12 val. lėktuvai Kauno S. Dariaus ir S.Girėno aerodrome (Veiverių g. 132, Kaunas) nekils ir nesileis, o visa erdvė priklausys mums. Čia vyks tūkstančius masinanti ir didžiulio dėmesio sulaukianti tradicinė - XII-oji „Bike Show Millennium 2011, Lithuania“ šventė.
„Bike Show Millennium 2011“ drebins Kauną
„Bike Show Millennium 2011“ drebins Kauną / Giedriaus Matulaičio/matulaitis.lt nuotr.
Temos: 1 „Betsafe“

Kaskadininkų triukai, „drift show“ važiavimai - „Riterių iššūkis karaliams“ ir septyni tarptautiniai moto čempionatai su garsiausiais asais: ENDURO CROSS, SUPERMOTO, STUNTSHOW, „SCOOTER STUNT  Millennium“, SCOOTER RACING „Millennium“, mototrialas bei motokroso super taurė - nuožmi kova dėl čempionų laurų. Iš viso sulauksime daugiau nei 300 Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Švedijos,  Rusijos, Vokietijos, Lenkijos, kitų šalių sportininkų - pripažintų savo sporto šakos laureatų pasirodymų.

Įspūdingas ir nepaprastai galingas roko ir popmuzikos žvaigždžių gyvo garso koncertas - „Boney Nem“, Egidijus Dragūnas ir „Sel“, Česlovas Gabalis ir „Pelenai“, Povilas Meškėla ir „Rojaus Tūzai“,  „Pinup Girls“, Vitalis Kairiūkštis ir „Fata Morgana“, „Vig Roses“. Diskoteka su Rimu „Buduliu“ Šapausku. Renginio vedėjas - Vytautas Šapranauskas-Šapras. Atrakcionai, šuoliai su guma. Šventinis fejerverkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius