Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„BMW Motorrad Club Lithuania“ atidarė penktąjį sezoną

Praėjusį šeštadienį „BMW Motorrad Club Lithuania“ surengė kasmetinį, ir šį kartą, galima sakyti – jubiliejinį sezono atidarymą.
„BMW Motorrad Club Lithuania“ sezono atidarymas
„BMW Motorrad Club Lithuania“ sezono atidarymas / Vytautės Stankevičienės nuotr.
Temos: 2 BMW Motociklas

BMW motociklai turi ilgą istoriją, jų gerbėjų ratas platus, BMW motociklų gerbėjų Lietuvoje netrūksta ir sezono atidarymo renginys išsiskyrė ne tik dideliu dalyvių skaičiumi, bet ir veiklų gausa – rašoma pranešime.

„BMW Motorrad Club Lithuania“ klubas savo, kaip oficialaus BMW Motorrad klubo Lietuvoje, gimtadienį minės rudenį, tačiau veikla prasidėjo lygiai prieš penkis metus. Šiuo metu klubas vienija 117 oficialių narių, tačiau organizuoja ir atvirus renginius, skirtus visai Lietuvos motociklininkų bendruomenei. Tarp klubo narių – lenktynininkai, žinomi žmonės, keliautojai, senovinių BMW motociklų savininkai.

„Klubo tikslas – suvienyti žmones, mylinčius BMW motociklus, kad šie galėtų atrasti bendraminčių, dalintis informacija ir patarimais bei kartu keliauti ar dalyvauti renginiuose. Džiaugiuosi, jog klube tiek aktyvių ir įdomių žmonių, kurie vienaip ar kitaip prisideda prie klubo veiklos. Per šiuos penkerius metus užaugome, suorganizavome daug įvairių renginių, turėjome kelionių ir smagaus laiko kartu, bei išmokome daug dalykų. Vertinu kiekvieną klubo narį ir esu dėkingas už palaikymą ir pasitikėjimą, juk galima sakyti, jog ir aš augau lygiagrečiai su klubu. Kiekviena klaida, kiekvienas naujas iššūkis leido man tobulėti, suprasti ir atrasti. Šio klubo įkūrimas buvo ir yra vienas iš įdomiausių ir smagiausių projektų mano gyvenime.“ – pasakoja „BMW Motorrad Club Lithuania“ prezidentas ir „BMW Clubs Europa e.V.“ valdybos narys, Marijus Aukštikalnis.

Penktasis klubo sezono atidarymas tradiciškai vyko oficialaus BMW atstovo Lietuvoje, UAB „Krasta Auto“ salone, Kaune.

„Džiaugiamės, jog šis renginys mūsų salone vyksta jau penkerius metus iš eilės ir smagu matyti tiek motociklų entuziastų iš visos Lietuvos. Vertiname „BMW Motorrad Club Lithuania“ ir stengiamės palaikyti klubą ir jų pastangas burti BMW motociklininkų bendruomenę Lietuvoje.“, – sakė UAB „Krasta Auto“ atstovas Deividas Tuskevičius.

Pasak organizatorių, buvo siekiama šį sezono atidarymą padaryti įsimintiną, todėl norėjosi kažko unikalaus ir išskirtinio. Renginio metu dalyviai turėjo galimybę iš vidaus apžiūrėti BMW autoserviso patalpas, naujų motociklų ekspoziciją, išbandyti laikinas tatuiruotes, stebėti motoakrobatų Pauliaus Labanausko ir Virginijaus Žukausko pasirodymus, mėgautis lauko kavinės maistu, muzika ir dalyvauti žaidime, kur galėjo laimėti rėmėjų prizus, o taip pat įsigyti motociklų, motociklininkų aprangų bei aksesuarų patraukliomis kainomis. .

Dalyviams prizus įteikė oficialaus „Liqui Moly“ importuotojo UAB „Autopsa“ atstovas Saulius Žiūkas ir oficialaus „Michelin“ padangų Lietuvoje importuotojo UAB „Ratai visiems“ atstovas Saulius Vidrevičius.

Į susirinkusius dalyvius kreipėsi Lietuvos kelių policijos atstovas Vigintas Lukošius. Sveikindamas susirinkusius motociklų vairuotojus bei linkėdamas saugaus sezono Vigintas Lukošius prisipažino, kad kiekvienas naujas motociklų sezonas tampa iššūkiu visai Policijos bendruomenei, bet tuo pačiu pabrėžė, kad Policija neturi jokio nusistatymo prieš motociklų vairuotojus. Taip pat Vigintas Lukošius paminėjo, kad pernai Kauno apskrityje įvyko 80 eismo įvykių, kuriuose dalyvavo motociklo transporto priemonės, kuriuose buvo sužeista 70 ir žuvo vienas motociklo vairuotojas. Baigiant sveikinimo žodį Vigintas Lukošius pasidžiaugė, kad eismų įvykių, kuriuose dalyvavo motociklų transporto priemonės, lyginant su praėjusiais metais, sumažėjo.

Šį kartą sezono atidarymo šventėje buvo gausu motociklus vairuojančių merginų, todėl „BMW Motorrad Club Lithuania“ narė, keliautoja ir motociklų entuziastė Tatjana Gudelienė labai džiaugėsi, kad motociklininkų tarpe atsiranda vis daugiau merginų, kurios savo vairavimu ne tik nenusileidžia vyrams, bet kartais ir juos lenkia.

Antra renginio dalis tradiciškai būna edukacinė, ir šį kartą pasirinkome susipažinti su unikaliu Lietuvoje objektu – AB „Lifosa“ fosfogipso kalnais, dar kitaip vadinamais „Lietuvos Marso laukais“. Bendra kolona motociklininkai keliavo į Kėdainius, kur jų laukė gidas ekskursijai po AB „Lifosa“ teritoriją, kurioje renginio dalyviai turėjo išskirtinę galimybę motociklais pasivažinėti baltu fosforo kalnu bei pasiklausyti gido ir motociklininko, Nerijaus Mickevičiaus, pasakojimų apie šios vietos istoriją, gamyklos vykdomą veiklą ir nusifotogafuoti kalnų fone.

Renginį vaizdo klipe įamžino kūrybinė grupė „WeCapture Media“, o nuotraukose – fotografė Vytautė Stankevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius