Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BMW vairuotojai bando atsikratyti „erelių“ etiketės kurdami muziką

Dažnas žmogus BMW vairuotojus laiko neatsakingais „kelių ereliais“,nes jie dažnai patenka į kriminalines kronikas, atsitrenkdami į viešojo transporto stoteles ir jas taip niokodami. BMW gerbėjų klubas „Bimmer Club Lithuania“ kartu su šokių muzikos prodiuseriu „Fanatico“ (Edgaras Uknevičius) nufilmavo klipą ir sukūrė dainą „NRG“ (angl. energy; liet. energija), rašoma pranešime.
Autoįvykis Goštauto gatvėje
Autoįvykis Goštauto gatvėje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Vaizdo klipe norėjome parodyti, kad nesame prasti vairuotojai, nereikia visiems BMW vairuotojams klijuoti tos pačios etiketės.

Mes važinėjame tvarkingai, nepažeidinėjame taisyklių ir nedaužome stotelių, mes mylime savo automobilius. Mums svarbūs sentimentai, o ne tik piniginė BMW vertė. Todėl saugome savo BMW, stengiamės važinėti pavyzdingai“, – komentavo muzikos prodiuseris „Fanatico“.

„Bimmer Club Lithuania“ prezidentas Tomas Fedecev pasakojo apie klipo atsiradimo istoriją: „Šis kūrinys yra sąsaja tarp muzikos, meilės BMW automobiliams ir draugams. Kartu su klubo nariais nufilmavome, kaip kartu leidžiame laiką ir iš to sumontavome muzikinį klipą naujajam Fanatico kūriniui.“

Klubo nariai dažnai girdi viešąją nuomonę, kad BMW vairuoja tik „marozai“. Tokios kalbos ne tik mažina žmonių savivertę, bet ir kenkia daugelio BMW klubų reputacijai.

Fanatico meilė BMW markės automobiliams gimė ankstyvoje jaunystėje, jis vertina automobilių kokybę, išvaizdą ir istoriją.

Vaizdo klipo kūrybinė grupė siūlo pasimėgauti puikiais automobilių bei naktinio Kauno vaizdais.

VIDEO: Fanatico - NRG (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius