-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais

Statistika rodo, kad motociklų Lietuvos gatvėse nuosekliai didėja jau ne vienerius metus – štai vien per 2023 metus pirmą kartą Lietuvoje registruoti net 10876 motoroleriai bei motociklai. Augant motociklininkų kiekiui keliuose, lygiagrečiai atsirado poreikis važiavimo šiomis transporto priemonėmis įgūdžių tobulinimui ir visai neseniai Lietuvoje buvo įkurta motociklų vairavimo akademija, kurioje norintieji galės pagilinti tiek savo teorinius, tiek praktinius vairavimo įgūdžius.
„CFMOTO“ tapo motociklų vairavimo akademijos partneriais
„CFMOTO“ tapo motociklų vairavimo akademijos partneriais / CFMOTO nuotr.
Temos: 1 Motociklas

„Baltic Motorcycle Riding Academy“ bendraįkūrėjai, vienas greičiausių ir labiausiai patyrusių motociklų sportininkų Lietuvoje, Šarūnas Pladas, bei žinomo motociklų klubo prezidentas ir patyręs keliautojas motociklu, Marijus Aukštikalnis sako, kad studentams yra paruošę mokymų programą su ypatingu dėmesiu kiekvienam. Akademijos įkūrėjai taip pat su džiaugsmu pristato, kad jų studentai turės progą savo įgūdžius gilinti „CFMOTO“ motociklais – šis gamintojas tapo vienu pagrindinių akademijos partnerių.

M. Aukštikalnis pasakojo, kad viena esminių dedamųjų kuriant akademiją ir jos mokymo programą, buvo tinkamos technikos pasirinkimas:

„Renkantis motociklus, kuriais važinės instruktoriai, buvo svarbu net keli aspektai. Pirmiausia, žinoma, aktualu buvo technikos patikimumas. Antra, svarbu ir tai, kad motociklai būtų modernūs ir turėtų naujausias technologijas – nors gatvėje kliautis tik saugos sistemomis nereikėtų, tačiau suprasti ir pažinti kaip jos veikia yra labai svarbu. Trečia, buvo svarbu rasti protingą kainos ir kokybės santykį. Apibendrinant – ieškojome aukso vidurio. Tai, kad pasirinkome teisingai, patvirtina ir faktas, kad, pavyzdžiui, vairavimo mokykla „Rigveda“ taip pat renkasi būtent šio gamintojo motociklus.“

Mokymuose instruktoriai važinės „adventure“ tipo „800MT“ modeliais, praėjusiais metais rinkai pristatytais visiškai naujais „800NK“ „naked“ tipo motociklais bei „street“ tipo modeliais iš CL-X gamos, varomais 700 kubinių centimetrų motorais. Akademijos studentai mokysis savo motociklais, o norintys turės galimybę nuomotis „CFMOTO“ techniką.

„Kaip motociklų importuotojams ir pardavėjams, o taip pat tiesiog kaip motociklininkams, mums labai rūpi tai, kad motociklizmo kultūra keliuose ir vairuotojų sugebėjimai būtų kuo aukštesniame lygyje. Dėl to išlošia visi – daugiau motociklų keliuose leidžia sumažinti kamščius, sprendžia parkavimo vietų trūkumą, o didesnis visų vairuotojų sąmoningumas ir sugebėjimai didina saugumą keliuose. Labai džiaugiamės naujos vairavimo akademijos įkūrimu Lietuvoje ir didžiuojamės tapę jos partneriais“, – kalbėjo „CFMOTO“ motociklus importuojančios įmonės „Motorider“ marketingo vadovas Arnas Bulaka.

Akademijoje gaus itin profesionalias žinias

„Projekto tikslas yra gerinti motociklininkų žinias teorinių paskaitų metu ir tobulinti vairavimo įgūdžius uždarose trasose. Taip pat ir suteikti papildomų žinių apie pirmąją medicinos pagalbą kelyje, didinti saugumą keliuose ir lygiagrečiai populiarinti motociklų sportą Lietuvoje. Visa tai atliks profesionalūs lenktynininkai ir instruktoriai“, – pasakojo bendraįkūrėjas, daugkartinis Lietuvos ir Baltijos šalių motociklų plento žiedo čempionas Šarūnas Pladas.

„Baltic Motorcycle Riding Academy“ mokymų metų užsiėmimai vyks uždarose trasose prižiūrint profesionaliems lenktynininkams, vyks teoriniai ir praktiniai užsiėmimai, o mokymai bus sistemingi ir tęstiniai. Akademija už prieinamą kainą nori motociklininkams pasiūlyti kokybiškus mokymus bei galimybę išsinuomoti techniką mokymams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius