-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dacia“ pristato iškart tris naujus modelius: „Sandero“, „Sandero Stepway“ ir „Logan“

„Dacia“ pristato naujuosius „Dacia Sandero“, „Dacia Sandero Stepway“ ir „Logan“. Tai jau trečia, visiškai pakitusi ir nauja stilistika pasižyminti modelių karta.
Dacia SANDERO ir SANDERO STEPWAY
Dacia SANDERO ir SANDERO STEPWAY / Gamintojo nuotr.

Naujoji karta yra ankstesnių modelių stilių reinkarnacija. Už nedidelę kainą siūlomi naujieji modeliai yra modernesni, geriau įrengti ir universalūs, teigiama pranešime.

Per pastaruosius 15 metų „Dacia“ automobiliai stipriai keitėsi. Bestseleriu tapęs „Dacia Sandero“ nuo 2017 metų yra geriausiai parduodamas automobilis individualių klientų segmente.

Šiuolaikinė ir dinaminė linija

Stipriai paryškintos naujojo „Sandero“ ratų arkos pabrėžia tvirtą modelio tapatybę ir solidumą. Be to, visa kėbulo linija yra aptakesnė. Efektas išgautas dėl labiau pasvirusio priekinio stiklo, žemesnio stogo su švelniai besileidžiančia linija ir netoli krašto esančios antenos. Prošvaisa lieka nepakitusi, tačiau naujasis „Sandero“ atrodo žemesnis ir stabilesnis dėl prailginto tarpuračio. Ratai visiškai užpildo arkas.

„Sandero Stepway“ su padidinta prošvaisa – tai „Dacia“ siūlomas universalus krosoveris. Kėbulo linija kelia asociacijų su nuo civilizacijos nutolusiais nuotykiais ir išvykomis. Naujos „Dacia“ krosoverio versijos įvaizdį ir DNR pabrėžia elementai, kurie nuo pirmo žvilgsnio leidžia atskirti jį nuo naujojo „Sandero“. Automobilio priekyje dėmesį pritraukia pakitusios formos iškilus dangtis su paryškintais įspaudimais bei chromuotas „Stepway“ logotipas ant grotelių.

Naujasis „Logan“ atkreipia dėmesį dėl pakeistos, pailgintos formos. Kėbulo linija yra aptakesnė ir dinamiškesnė. Žemėjanti stogo linija, ant krašto sumontuota antena ir kiek sumažinti šoniniai langai suteikia dinamikos naujojo „Logan“ siluetui. Panašiai, kaip ir naujajame „Sandero“, žibintai išdėstyti „Y“ raidės forma, savo ruožtu kruopščiai suprojektuotos detalės, kaip antai durų rankenos, byloja apie aukštesnę modelio kokybę.

Naujas žibintų išdėstymas

Pirmą kartą atsiranda naujas, „Y“ raidės formos žibintų išdėstymas. Tai – stiprus stiliaus elementas, apjungiantis trečios kartos „Dacia“ modelius. Priekyje ir gale horizontali linija sujungia abu žibintų blokus ir tampa jų linijų tęsiniu, optiškai prailgindama automobilį.

Oficialus naujos kartos „Sandero“, „Sandero Stepway“ ir „Logan“ pristatymas vyks 2020 m. rugsėjo 29 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius