-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dacia“ vilios ne tik kaina: pristatė „Extreme“ liniją, skirtą nuotykių ieškotojams

Briuselyje vykusioje Europos automobilių parodoje „Dacia“ pristatė naująją „Extreme“ kompletaciją, skirtą modeliui „Spring“. Šią komplektaciją dabar bus galima įsigyti trijuose kituose „Dacia“ modelių gamos flagmanuose, įskaitant „Sandero Stepway“, riboto leidimo „Extreme“ versijas „Jogger“ ir „Duster“.
Dacia Sandero Stepway Extreme
Dacia Sandero Stepway Extreme / Gamintojo nuotr.

„Extreme“ – tai ne tik nauja apdaila, bet ir važiavimo funkcijos. Taip pat – galimybė patogiai stovyklauti (Jogger modelio Sleep paketas)

Pristatydama naująją „Spring Extreme“ apdailą, „Dacia“ taip pat pristato visiškai naują „ELECTRIC 65“ variklį (65 AG / 48 kW). Naujasis variklis, kurį galima įsigyti tik „Spring Extreme“ modelyje, sujungtas su nauja unikalia pavarų dėže (kuri padidina ratams perduodamą sukimo momentą) ir užtikrina didesnį pagreitį bei didesnę energijos regeneraciją plačiame diapazone.

Su naujuoju „ELECTRIC 65“ varikliu „Spring Extreme“ nuvažiuoja 220 km pagal mišrųjį WLTP ciklą ir 305 km pagal miesto WLTP ciklą. „ELECTRIC 45“ variklis (45 AG / 33 kW) ir toliau bus montuojamas „Essential“ komplektacijos modelyje.

Pagerinto sukibimo bekelėje funkcija

Dviejų varančiųjų ratų pavara gali būti sudėtinga siekiant įveikti purviną, apsnigtą ar slidų paviršių. Dėl išmaniojo „Dacia“ padidinto sukibimo sprendimo vairuotojai gali drąsiai leistis į keliones neįprastais keliais.
„Extreme“ komplektacijos „Stepway“ ir „Jogger“ modelių standartinėje įrangoje yra padidinto sukibimo funkcija. Ją įjungus centriniame valdymo skydelyje esančiu mygtuku, reguliuojant elektroninės stabilumo kontrolės (ESC) nustatymus, ratai gali laisviau suktis ir geriau sukibti su nelygiais paviršiais.

„Duster“ – kultinis „Dacia“ automobilis, skirtas kelionėms į gamtą, gali būti gaminamas su visais varomaisiais ratais ir tebėra vienas patikimiausių visureigių rinkoje.

Miego paketas „Jogger“ modelyje

„Sleep“ paketas yra pirmasis aksesuaras, įtrauktas į„InNature“ aksesuarų asortimentą.

„Sleep“ paketas, kurį galima įsigyti su visomis „Jogger“ komplektacijomis, leidžia vos per kelias minutes keleivių saloną paversti miegamuoju. Šis nuimamas priedas yra suderinamas su visomis „Jogger“ transporto priemonėmis, pagamintomis nuo pat jų pasirodymo. Prieš montuojant priedą reikia išimti „Jogger“ septynvietės versijos trečiosios eilės dvi sėdynes.

Buvo siekiama sukurti paprastą, nuimamą ir prieinamą paketą.
Paprastas: pakete yra trys pagrindiniai komponentai: dvigulė lova, kurią be pagalbos galima įstatyti greičiau nei per dvi minutes, lentyna ir daiktadėžė.

Nuimamas paketas (įskaitant čiužinį) sveria mažiau nei 50 kg.
Jis kainuoja 1 490 Eur, kai užsakomas kartu su nauja „Jogger“ transporto priemone, arba 1 790 eurų, kai užsakomas atskirai (tai Prancūzijos kainos įskaitant PVM). Paprastas ir sumaniai sukurtas medinis priedas skirtas papildyti stovyklavimo įrangą, kurią daugelis vartotojų jau turi (pvz., šaltkrepšius ar nešiojamas virykles). Paketas būtų mažiau patrauklus ir brangesnis, jei jame būtų tokia įranga.

Įdėjus krovinio dangtį, pakuotė paslepiama ir „Jogger“ atrodo kaip įprastas penkiavietis automobilis. Sumani medinės dėžės konstrukcija užtikrina, kad (220 l) talpos krovinių vieta būtų pasiekiama bet kada, nepriklausomai nuo to, ar paketas yra pastatytas, ar ne. Į vietą įstačius krovinio dangtį su logotipu jį galima naudoti kaip lentyną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius