Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Eksperimentas „Ir į darbą, ir į sodą“: kiek arbūzų telpa į „Škoda Scala“ bagažinę

„Škoda“ automobiliai visad garsėjo praktiškumu ir šūkiu „Simply Clever“. Jis lietuviškai reikštų maždaug „Ir į darbą, ir sodą...“. Arba, kad šio automobilio gamintojai galvoja apie kiekvieno keleivio patogumą, apie automobilio pitaikymą įvairioms sąlygoms ir poreikiams.
„Škoda Scala“: eksperimentas su arbūzais „Ir į darbą, ir į sodą“
„Škoda Scala“: eksperimentas su arbūzais „Ir į darbą, ir į sodą“ / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Todėl „Škoda“ visuomet taiko ne tik į "darbą" ir "sodą", bet ir į nestandartinius dydžius. Tarkime, ant kompaktinio hečbeko VW „Polo“ ar kompaktinio visureigio „T-Roc“ bazės „MQB A0“ surinktas automobilis yra ilgesnis už patį „Golf“ net 10 cm! "Scala" ilgis – 4,36 m, o bagažinės tūris – net 467 l.

„Scala“ reiškia laiptus. Panašu, kad „Škoda Scala“ – tai tikrai aukštesnis laiptelis, lyginant su savo pirmtaku „Rapid“, kurį jau galime pamiršti. Nes „Scala“ – ir prabangesnė, ir tuo pačiu labai praktiška.

Erdvi bagažinė

„Scala“ bagažinė automanus vilioja ir savo stilingu dangčiu, primenančiu prabangios klasės automobilius. Pakelkime jį ir, neatlenkę galinių sėdynių, pasižiūrėkime, kiek arbūzų telpa į bagažinę.

Kodėl arbūzai? Todėl, kad obuolių Lietuvoje dar nėra. Be to, arbūzai po šiųmečio Dakaro ralio labai siejasi su greitais automobiliais. Ar prisimenate Lietuvos lenktynininkus, po finišo, kepinant Peru saulei, malšinusius troškulį arbūzais? Dabar Lietuvoje – tokie pat karšti orai, taigi dabar pats arbūzų valgymo sezonas.

Vienoje Vilniaus gatvių, bandydami „Scala“ patogumus, stabtelėjome prie prekeivio vardu Nabi ir linksmai paklausėme, žvelgdami į jo VW autobusiuką, pilną arbūzų: ar turėsite tiek, kad būtų pilna „Škoda“ bagažinė?

Linksmų plaučių vyrukui šis iššūkis labai patiko. Iškėlė nykštį į viršų: kraukite! Pasižiūrėkite, kaip tai vyko ir bandykite suskaičiuoti arbūzus.

VIDEO: Eksperimentas „Ir į darbą, ir į sodą“: kiek arbūzų telpa į naujosios „Škoda Scala“ bagažinę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius