Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finišavo Lietuvos motokroso čempionatas

„Lietuvos Betsafe motokroso čempionatas“ pritraukęs daugybę dalyvių ne tik iš Lietuvos, bet ir iš svetur – baigtas. Visų lietuvių laimei – mūsų lentynininkai neatidavė čempionų taurių pajėgiems užsieniečiams visose stripriausiose klasėje, tik šiek tiek stipresni buvo keturračių ir motociklų su priekabomis atvykę atstovai. Visus penkis etapus motokroso gerbėjai stebėjo inirtingas, atkaklias, pavojingas ir labai azartiškas kovas.
Lietuvos motokroso čempionato uždarymas Pakruojyje
Lietuvos motokroso čempionato uždarymas Pakruojyje / Andriaus Lauciaus nuotr.

„Uždarėme Lietuvos Betsafe motokroso čempionatą, savo važiavimuose turėjau tik du pralaimėjimus, o visus kitus laimėjau, bet šiaip buvo labai stiprus čempionatas. Buvo daug emocijų, esu dėkingas, visiems kas prie to prisidėjo. Savaitgalį Pakruojyje, V-ojo etapo važiavimas buvo gan šlapias, atvažiavau antru, tikrai nespaudžiau, nes svarbiausios varžybos dar laukia. Kelios savaitės ir pasimatome MXON Nations varžybose, Jungtinėse Amerikos Valstijose“ – kalbėjo 2022 metų Lietuvos motokroso čempionas MX1 klasėje Arminas Jasikonis.

Kaip visada didelis dėmesys yra skiriamas augančiai kartai, tarp kurių trasoje vyksta ne ką mažiau įdomi kova.

VIDEO: Lietuvos Betsafe motokroso čempionato paskutinis etapas Pakruojyje

„Iš tikrųjų esu patenkintas, žinoma, kad tai pabandysiu pakartoti ir kitais metais. Sunkiausias yra pasiruošimas, bet aš nepasiduosiu“ – kalbėjo jaunasis čempionas 85 cc klasėje Jonas Kublickas.

„Tapau antrą kartą čempionu ir esu laimingas!“ – iškėlęs rankas į viršų džiaugėsi 65 cc klasės čempionas Rojus Zaborskis.

Šalta ir šlapia diena lemtingoje kovoje, neatgrasė nei dalyvių nei žiūrovų.

„Labai niūrus oras, šalta, šlapia ir slidu mūsų sportininkams, tačiau aistrų tikrai pakako, juk visi čia susirinko išsiaiškinti svarbiausius metų titulus. Džiaugiuosi visomis klasėmis, stipriausi - mūsų lietuvaičiai, anksčiau tikrai būdavo visko ir atvykę svečiai pasiglemždavo mūsų taures. Šiemet, kaip niekad stiprus čempionatas, matau ir daug augančių talentų, stiprių moterų! Su mūsų motokrosu bus tikrai viskas gerai. Esu dėkinga visiems prisidėjusiems, partneriams, fanams ir žinoma atletams“ – savo sportininkais didžiuodamasi komentavo Lietuvos motociklų sporto federacijos prezidentė Giedrė Janušauskė.

Rezultatai

750 s/p
1. Didzis Gorbenko & Karl Albert Kasesalu
2. Emils Tilaks & Elmars Tilaks
3. Liutauras Variakojis & Martins Antons

QUAD
1. Laurynas Mikalauskas
2. Reinis Bicans
3. Renatas Jegorovas

50 cc
1. Donatas Aleksa
2. Augustas Kavaliauskas
3. Damirs Haimins

Moterys
1. Adrija Skudutytė
2. Patricija Berzina
3. Paula Bertasiutė

Visus rezultatus galite rasti federacijos puslapyje lmsf.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius