-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ford“ autonominių automobilių bumo tikisi po dešimtmečio

„Ford“ atskleidė, kad taip pat rūpinasi autonominių automobilių ateitimi. Gamintojas atskleidė, kad jau vykdo bandymus su savo „Fusion“ modeliu.
„Ford Fusion“
„Ford Fusion“ / hybridcars.com

Perversmo laukiama po dešimties metų

Automobilių gamintojai skaičiuoja, kad autonominis vairavimas realybe taps po dešimties metų. Kalbant automobilių pramonės terminais – šis laikotarpis prilygsta dviems automobilių kartoms. Taigi, konkurentų lenktynės jau prasidėjo ir vis daugiau gamintojų garsiau prabyla apie darbus kuriant autonominius automobilius.

Netyli ir „Ford“

„Ford“ iki šiol vis dar delsė pranešti apie nuveiktus darbus šioje srityje. Tačiau galiausiai gamintojas nusprendė prabilti ir patvirtino, kad jau yra dirbama ties „Fusion“ hibridiniu projektu. Automobilis bus ne tik ekologiškas bei ekonomiškas, bet jo dar ir nereiks vairuoti.

hybridcars.com/„Ford Fusion“
hybridcars.com/„Ford Fusion“

Ateityje automobiliai bendraus tarpusavyje

„Žiūrėdami į ateitį mes matome technologiją, kuria remdamiesi automobiliai galėtų bendrauti tarpusavyje ir dalintis informacija. Manau, kad tai yra ne tik saugumą užtikrinsiančios technologijos, bet kartu ir ekonomija bei ekologija. Automobilis pats pasirinktų kur jam važiuoti, kad nereikėtų strigti spūstyse“, – sakė „Ford“ vykdantysis pirmininkas Billas Fordas.

VIDEO: „Ford” autonominio vairavimo sistema

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius