Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Gently Akylone“ – prancūzų bandymas užkariauti superautomobilių gerbėjų širdis

Prancūzijos inžinieriai pradėjo kurti superautomobilį, kuris turėtų konkuruoti su „Ferrari“ ar „McLaren“ kūriniais. Kompanija „Gently“ savo projektą pakrikštijo „Akylone“ pavadinimu.
„Gently Akylone“
„Gently Akylone“ / „Gently” nuotr.

Kol kad projektas dar tik pradėtas įgyvendinti, tačiau kompanija „Gently“ atskleidė, kokiomis techninėmis charakteristikomis pasižymės „Akylone“. Manoma, kad maksimalus automobilio greitis sieks 350km/h, o iki 100km/h automobilis šoktels per 2,7 sek.

Po variklio gaubtu slypės 6,0 litro darbo tūrio, aštuonių cilindrų benzininė jėgainė. Ji išvystys daugiau nei 1200 arklio galių.

Tokius skaičius padės pasiekti dvi turbinos. Variklis suks galinius ratus, o galią į juos perduos per mechaninę arba automatinę transmisiją.

Greičio automobiliui pridės ir nedidelis svoris bei aptakus kėbulas. Gamintojas kol kas nekalba apie tai, ar benzininis variklis bus komponuojamas su elektros motoru.

VIDEO: „Gently Akylone”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius