Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hondą“ pavertė monstru: uždėjo 24 colių ratus

„YouTube“ kanalo „Bug Bmx“ autorius pikapo „Ram HD“ 24 colių ratus uždėjo savo „Honda Accord“, pagamintam 2000 m. Pasižiūrėkite, kas iš to išėjo.
Tiuninguota „Honda Accord“
Tiuninguota „Honda Accord“ / Youtube iliustr.

Įdomu, kad „Honda“ pakabos aukštinti nereikėjo. Nepjaustė jis ir automobilio arkų. Panaudojęs specialius priedėlius, „išradėjas“ iškėlė ratus į išorę.

Ar įmanoma vairuoti tokį automobilį, kurio ratlankių skersmuo – 24, o padangų – 37 coliai? Taip, Bug Bmx netgi šiek tiek pasismagino važiuodamas sniegu.

VIDEO: I PUT GIANT TRUCK WHEELS ON A SMALL CAR!

Tam, kad tai būtų įmanoma, reikėjo dar keleto patobulinimų. Esminis – pramuštgalvis pratęsė automobilio ašį, naudodamas 305 mm ilgio vamzdžio gabalus. Prie abiejų vamzdžio galų privirino specialias tvirtinimo plokštes. Tiesa, prieš bandymą vyrukas nebuvo tikras, kad šie patobulinimai atlaikys.

Kiek anksčiau Bug Bmx atliko atvirkštinį eksperimentą. Ant savo pikapo vietoje 24 colių ratlankių uždėjo 12-os. Nepaisant didžiulio skersmens skirtumo, eksperimento dalyviams pavyko netgi pasvilinti padangas.

VIDEO: I PUT TINY CAR WHEELS ON MY LIFTED TRUCK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius