Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 31

Į Lietuvą atkeliavo šarvuota „Audi A8L Security“, nebijanti nei COVID-19, nei užpuolikų

Trečiadienį iš „Audi“ atstovybės Kaune įmonės „Autojuta“ išriedėjo ypatingas automobilis – šarvuočio ir limuzino hibridas „Audi A8L Security“. Automobilis sveria daugiau nei 4 tonas, jame (be šarvų) įrengta netgi autonominė elektros, deguonies tiekimo sistema bei pirotechninė evakuacijos sistema, išsprogdinanti durų vyrius pavojaus atveju. „Autojuta“ paskelbė ir pirkėją – tai transporto įmonė TOKS.
Šarvuota „Audi A8 Security“
Šarvuota „Audi A8 Security“ / V.Pilkausko nuotr.

Pasak „Autojutos“ pardavimų vadovo Vytauto Švedo, šis automobilis gali tęsti kelionę net ir tuo atveju, jei po juo sprogtų rankinė granata, o jo kėbulas ir stiklai neperšaunami automatais „Kalašnikov“ ir „Uzi“.

Tolimojo keleivinio transporto kompanija „TOKS“ teiks naują paslaugą – besirūpinantiems ypač svarbių asmenų logistika nuomos aukščiausio įmanomo saugos lygio automobilį visoje Rytų Europoje.

Tankas su „Audi“ žiedais

Bendrovė „Autojuta“ pasidalijo informacija apie kai kurias jo technines charakteristikas. Automobilis kainuoja kelis kartus daugiau nei įprastas tokios komplektacijos „Audi A8“ (130 tūkst. Eur).

Pasak TOKS generalinio direktoriaus Arūno Indrašiaus, dėl pandemijos tolimojo keleivinio susisiekimo autobusais rinka susiduria su dideliais iššūkiais, o jie priverčia ieškoti netradicinių veiklos sprendimų ir krypčių.
„Įsigydami aukščiausią keleivių saugumą užtikrinančią transporto priemonę, siekiame išplėsti savo paslaugų krepšelį. Įvertinome tokio pirkinio poreikį bei galimybes užtikrinti itin saugias keliones svarbiems verslo ir institucijų asmenims tiek Lietuvoje, tiek kaimyninėse šalyse. Be to, tikimės užpildyti tokios paslaugos nišą“, – teigia A.Indrašius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius