Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Interneto mįslė įminta: kodėl „Porsche“ nuskandino „Smart“ Londono kanale

Bene labiausiai aptarinėjamas pastaruoju metu vaizdelis socialiniuose tinkluose – „Porsche Cayenne“ išpuolis Londone (daugelis galvoja, kad Amsterdame). Iš pirmo žvilgsnio buvo panašu, kad, lėkdamas siauromis gatvelėmis šalia vandens kanalo ir lenktyniaudamas su sportiniu kateriu, „Porsche“ vairuotojas „nubaudė“ ne vietoje pastatyto „Smart“ savininką.
„Porsche“ nustūmė „Smart“
„Porsche“ nustūmė „Smart“

„Neįsipaišęs“ į posūkį pirmos kartos „Cayenne“ dar ir nosimi sulaužė namo laiptus. O „Smart“ skrydis į vandenį žemyn nosimi – tikrai vertas Holivudo juostos.

Tik ar jums nekilo įtarimų, kad čia viskas pernelyg gražiai nufilmuota?

Šio vaizdelio paslaptį atskleidžia „Carcoops“ ir „Autoevolution“. Tikrai, šis konkretus plaukiojančio „Smart“ ir siautėjančio „Porsche“ kadras taip ir liks tik socialiniuose tinkluose, nors galėtų tikti ir veiksmo filmui, kuris buvo filmuojamas D.Britanijos sostinės gatvėse. Tiesa šią konkrečią sceną, pasirodo, nufilmavo ne profesionalūs kino operatoriai, o Londono gyventoja Bry Kate, sekusi įvykius pro langą. Pagal scenarijų viskas turėjo atrodyti štai taip:

„The Hitman's Bodyguard“ – kino filmas, kuriame vaidina tokios Holivudo žvaigždės kaip Samuelis L.Jacksonas, Ryanas Reynoldsas, Salma Hayek ir kiti. Režisierius – Patrickas Hughesas. Filmo veiksmo vieta – Londonas, Amsterdamas ir Sofija. Jei lankysitės juostos premjeroje, prisiminkite ir šią sceną, kuri, be abejo, į filmą nepateko, nes neatitinka scenarijaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius