Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 20

Iš „Švaros brolių“ plovyklos teigia išvažiavęs subraižytu automobiliu: bendrovė sako, kad nuplovus purvus pasimato viskas

Skirmantas, apsilankęs „Švaros brolių“ tunelinėje plovykloje Kaune, teigia pastebėjęs įbrėžimus ant savo automobilio. Vis dėlto žala jam nebus atlyginta – bendrovė kliaujasi žalos eksperto vertinimu, kad šiuo atveju ji neturi būti atlyginta, nes įbrėžimai ant automobilio esą atsiradę anksčiau.
Atidaryta galingiausia ir ilgiausią konvejerį turinti tunelinė plovykla
„Švaros brolių“ plovykla / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žiniasklaidoje ne kartą aprašytos istorijos, kai iš tunelinės plovyklos, tarp jų – „Švaros brolių“ – automobilis išvažiuoja apibraižytas.

Į tokią situaciją teigia pakliuvęs ir į 15min kreipęsis Skirmantas.

Jis pasakojo, kad balandžio 6 dieną 17.10 val. nusiplovė savo automobilį minėtoje plovykloje ir liko nusivylęs. Mat pastebėjo po plovimo esą ant automobilio atsiradusius įbrėžimus.

„Pastebėjau ant keleivio durų stiklo gana gilius įbrėžimus, tuomet išlipęs apžiūrėjau visą automobilį, pasirodo, įbrėžimų atsirado kur kas daugiau: ant priekinio ir galinio bamperio, ant dešinės pusės priekinio sparno ir abiejų durelių. Subraižyta buvo visa dešinė automobilio pusė“, – pasakoja kaunietis.

Jis nedelsdamas kreipėsi į plovyklos darbuotoją, kuris fiksavo šiuos įbrėžimus, buvo kreiptasi ir į žalų ekspertą. Vis dėlto galiausiai „Švaros broliai“ išsigynė turintys atlyginti žalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius