Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Istorinė akimirka: atlikti paskutiniai hibridinio „Porsche 911“ bandymai

Legendinių sportinių automobilių gamintojas „Porsche“ baigė paskutinius hibridinės „911“ versijos bandymus. Naujasis modelis, anot gamintojo atstovų, yra greitesnis ir kur kas dinamiškesnis nei jo pirmtakas.
911 hybrid
911 hybrid / Gamintojo nuotr.

Tai pirmas kartas „Porsche“ istorijoje, kuomet net 61-erius metus gyvuojančiame legendiniame modelyje yra montuojama hibridinė pavaros sistema.

Įveikta daugiau nei penki milijonai kilometrų

Anot „911“ ir „718“ modelių viceprezidento Franko Moserio, „911“ modelyje montuojama naujoviška hibridinė sistema, pastarąjį pavertė dar dinamiškesniu.

„Kūrybiniame procese vietos atsitiktinumams nebuvo palikta. Modelis su hibridine sistema buvo išbandytas įvairiomis sąlygomis – nuo stingdančio šalčio iki alinančio karščio. Tiek esant didelei pavaros apkrovai sudėtingomis kalnų perėjų sąlygomis, tiek važiuojant miesto keliais, naujasis „911“ įveikė net pačius sunkiausius iššūkius“, – pažymi jis.

„Porsche“ inžinieriai ir pilotai bandytojai iš viso su naujuoju hibridiniu „911“ bandomųjų važiavimų metu įveikė daugiau nei penkis milijonus kilometrų.

8,7 sek. greitesnis nei jo pirmtakas

Ypatingą reikšmę modelio kūrimo procese ir bandomosios programos įgyvendinime turėjo automobilio bandymas Niurburgringo Nordschleife trasoje.

Eksploatacinių savybių vertinimo metu „Porsche“ prekės ženklo ambasadorius Jorgas Bergmeisteris trasą įveikė per 7:16,934 minutės – net 8,7 sekundės greičiau nei jo pirmtakas.

Bandomasis automobilis buvo aprūpintas standartinėmis padangomis, taip pat Aero komplektu su fiksuotu galiniu aptaku, kuris padidina prispaudimo jėgą važiuojant dideliu greičiu.

„Dar daugiau sukibimo ir žymiai daugiau galios. Naujasis „911“ tapo žymiai greitesnis trasoje“, – sako J. Bergmeisteris, pridurdamas, kad staigus hibridinės pavaros atsakas yra didelis pranašumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius