Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kelionė iš Vilniaus į Karveliškių kapines vilniečiams prailgo iki trijų valandų

Tris valandas laukti autobuso Vilniaus mieste, atrodytų, neįmanoma. Kad ir koks būtų sostinės viešasis transportas, jis važinėja pagal tvarkaraštį – dažniau ar rečiau. Tačiau grupelė vilniečių patyrė, kad kartais jokie tvarkaraščiai autobusams negalioja.
Sietyno stotelė
Sietyno stotelė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Antradienio rytas grupei į Karveliškių kapines artimųjų kapų lankyti susiruošusių vilniečių prasidėjo ilgu autobuso laukimu Sietyno stotelėje. Kaip 15min.lt skundėsi keleiviai, autobusas į Karveliškes iš Žvėryno ir taip važiuoja itin retai – darbo dienomis kartą per valandą. Tačiau šįkart jo nesulaukta kur kas ilgiau.

„Laukiame jau tris valandas ir nieko. Skambinome į savivaldybę, niekas nieko nežino, niekas nieko nepaaiškina, todėl laukiam toliau“, – piktinosi vilnietis.

Pasirodo, 63 maršruto autobusas antradienio rytą išties nuvylė jo laukusius keleivius. Kaip paaiškino įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ atstovas, taip įvyko dėl gedimo.

„Vakar, balandžio 7 dieną, 63 maršrute dirbęs autobusas sugedo, nutrauktas reisas 9.06 val. iš Žvėryno. Dėl Autobusų parko transporto skyriaus dispečerės ir inžinieriaus mechaniko aplaidumo kitas, tvarkingas, autobusas iš parko į maršrutą išvyko tik 11.02 val. Šiems darbuotojams bus skirtos drausminės nuobaudos“, – sakė įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ Eksploatacijos direktorius Rimantas Markauskas.

Pasak R.Markausko, atsakingi autobusų parko darbuotojai įpareigoti užtikrinti reguliarų autobusų eismą maršrute 63 Žvėrynas-Karveliškės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius