Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinai siūlo praktišką įrankį mėgstantiems išgerti bei važinėti nesegint saugos diržų

Mėgstate išgerti? Negalite pakęsti saugos diržų bei apie būtinybe juos segėti pranešančių, be galo įkyrių garsinių perspėjimų? Ne problema – išradingi kinai siūlo pigią išeitį! Saugos diržų sagties formos butelių atidarytuvą.
Saugos diržo sagtis
Saugos diržo sagtis / Gamintojo nuotr.

Šis genialus įrankis tikrai patenkins visų neblaivių vairuotojų lūkesčius. Negana to, jis internetiniame ebay.com portale kainuoja vos apie 10 Lt. Taigi, meskit bambalius į šalį ir pereikite prie stiklinės taros – universalus kinų sukurtas įrankis leis lengvai atidaryti butelio kamštelį bei užčiaups erzinančius, diržus segėti priverčiančius pypsėjimus.

Gamintojo nuotr./Saugos diržo sagtis
Gamintojo nuotr./Saugos diržo sagtis

Kinai gamina ne tik atidarytuvo funkciją turinčias saugos diržų sagtis, bet ir įvairiausių kitokių formų  detales. Štai, nusikalstamojo pasaulio atstovai galės įsigyti revolverio formos sagtį. Ją įstatę į savo juodo BMW X5 saugos diržų užraktą jie nebeprivalės gaišti brangaus laiko, segdamiesi diržą. Tuo tarpu prabangos mėgėjai, iš Didžiosios Britanijos „atsivarę“ ne pirmos jaunystės „Audi S8“, automobilio interjerą galės papuošti svarovskiais inkrustuotomis sagtimis.

Gamintojo nuotr./Saugos diržo sagtis
Gamintojo nuotr./Saugos diržo sagtis

Jaunus vaikus kinai pratina nesisegti saugos diržų, gamindami sagtis su „Disney“ animacinių filmukų herojų veidais. Peliukas Mikis ar Mikė Pukuotukas gal ir neatliks saugos diržo funkcijos, bet bent visąlaik šypsosis.

Gamintojo nuotr./Saugos diržo sagtis
Gamintojo nuotr./Saugos diržo sagtis

GAZAS.LT kolektyvas jokiu būdu nerekomenduoja iškeisti saugos diržų į pigias, daugiafunkcines (pavyzdžiui, atidarančias alaus butelius) sagtis. Humoro jausmo neturintiems skaitytojams pripažinsime, kad tai buvo tik žiupsnelis ironijos, tuo tarpu saugos diržų sagties formos alaus butelių atidarytuvas gali būti puiki dovana automobilius mėgstančiam draugui (-ei).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius