Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Langų skysčio papildymas naujame „Renault Twingo“ yra sudėtingesnis nei gali pasirodyti

Ženevos automobilių parodoje prieš tris savaites pristatytas naujasis „Renault Twingo“ yra visiškai kitoks nei pagrindiniai jo konkurentai. Nors modelis yra prikimštas šiuolaikinių technologijų, variklio bei varančiųjų ratų komponuotė grįžo kelias dešimtis metų atgal.
Langų skysčio papildymas naujame „Renault Twingo“
Langų skysčio papildymas naujame „Renault Twingo“ / Kadras iš vaizdo siužeto

Naujausias prancūziškas miesto mažylis „Renault Twingo“ yra varomas galiniais ratais, o jo variklis – gale. Tai, anot „Renault“, padėjo gerokai padidinti automobilio manevringumą – kai priekiniams ratams nereikia vargti su galios perdavimu, jie gali suktis daugiau.

Panašu, kad „Renault“ į praeitį grįžo ne tik su variklio bei varančių ratų komponuotės pasirinkimu. „Twingo“ bent jau vienu aspektu vėl tapo tikru prancūzu – truputį komplikuotu ir suprantamu ne kiekvienam. Langų skysčio papildymas šiame modelyje yra sudėtingesnis nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Kadangi variklis yra gale, tai priekinio „kapoto“ atidarymas nebėra toks svarbus ir yra sudėtingesnis nei kituose automobiluose. Pirmiausia reikia atlenkti dvi detales, esančias priekinėse grotelėse greta priekinių žibintų ir po to patraukti po grotelėmis pasislėpusias dvi svirteles, laikančias patį antvožą. Jį nuėmus, langų apiplovimo skysčio bakelį galima rasti prie pat priekinio stiklo, tad norint jį pasiekti teks kone atsigulti ant „kapoto“ arba bandyti prieiti iš automobilio šono. Po visos procedūros reikia taisyklingai uždėti antvožą, kas vėlgi nėra pats paprasčiausias užsiėmimas pasaulyje. Kaip visa tai atrodo, vaizdo siužete žemiau parodo žurnalistas iš Čekijos automobilių naujienų portalo Autoforum.cz.

VIDEO: „Renault Twingo“ langų skysčio papildymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius