Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje bus prekiaujama mažais kiniškais elektromobiliais „GWM ORA“

Vilniuje bei Kaune oficialiu šių elektromobilių platintoju tapo „JMA centras“, iki šiol atstovavęs "Subaru". Automobilio kaina prasideda nuo 24 995 eurų, pirkėjai taip pat gali pasinaudoti valstybės parama, kuri, įsigyjant naują elektromobilį, siekia 5000 eurų.
Elektromobilis „GWM ORA“
Elektromobilis „GWM ORA“ / Gamintojo nuotr.

„GWM ORA 03“ gaminamas su dviejų skirtingų talpų baterijomis. Prie pirmiausiai pristatomo 48 kWh modelio netrukus prisijungs ir 63 kWh versija. Šie du elektromobiliai leis nuvažiuoti atitinkamai 310 ir 420 km atstumus.

Pirmiausiai pasirodančio elektromobilio bateriją nuo 20 iki 80 proc. bus galima įkrauti per 38 minutes, o galingesnės talpos – per 46 minutes. Elektromobiliuose įrengtos visos būtinos sistemos, kurių tikimasi iš šiuolaikinio automobilio: 360 laipsnių kamera, prie priekyje važiuojančio automobilio prisitaikanti kruizo kontrolė, pagalbinė eismo juostos palaikymo sistema, įvairūs įspėjamieji signalai ir stabilumo kontrolė. „ORA“ interjere taip pat naudojamos sintetinės medžiagos, pagamintos tik iš tvarių medžiagų.

„GWM ORA 03“ buvo įvertintas penkiomis žvaigždutėmis „Euro NCAP“ mažų šeimos automobilių kategorijoje. Be to, „Green NCAP“ programoje, kurioje automobiliai vertinami už aplinkosaugos rodiklius – švarų orą, energijos suvartojimo efektyvumą ir išmetamo CO2 kiekį, jis buvo įvertintas aukščiausiu balu. Esant 11 kW įkrovimo galiai, į automobilio akumuliatorių patenka 93,2 proc. tinklo energijos – tai vienas didžiausių efektyvumo rodiklių, kuriuos kada yra užfiksavęs „Green NCAP“.

„GWM ORA 03“ iš kitų elektromobilių išsiskiria įspūdingu garantijų paketu: elektromobiliui suteikiama 5 metų gamyklinė garantija be ridos apribojimo, 8 metų / 160 000 km. ridos baterijos garantija, 5 metų kėbulo dažų garantija ir 12 metų antikorozinė garantija be ridos apribojimo.

Apie „Great Wall Motor“

„Great Wall Motor Co., Ltd.“ (GWM) yra tarptautinė automobilių gamintoja, įkurta Kinijoje 1984 m. Bendrovei priklauso keli prekių ženklai. Taip pat bendrovė įtraukta į Honkongo ir Šanchajaus vertybinių popierių biržas. Siekdama užtikrinti aukštos kokybės standartus, „GWM“ palaiko strateginę partnerystę su tokiais žinomais tarptautiniais tiekėjais, tokiais kaip „Continental“, „Bosch“, „Webasto“, „BorgWarner“, „ZF“ ir „Hella“. Be to, įkurta bendra įmonė su „BMW“, kuri gamins automobilį „MINI“ vienoje iš „GWM“ aukštųjų technologijų automobilių gamyklų. „GWM“ turi daugiau nei 100 dukterinių įmonių, kuriose dirba virši 60 tūkst. darbuotojų. Bendrovė kasmet parduoda apie 1 300 tūkst. transporto priemonių, iš kurių 700 tūkst. – už Kinijos ribų (Australijoje, Pietų Afrikoje, Centrinėje ir Pietų Amerikoje, Pietų Azijoje, Vidurio Rytuose ir Europos rinkose).

Apie „International Motors Nordic“

„International Motors Nordic AB“ yra „International Motors Group“, įkurtos 1976 m. Jungtinėje Karalystėje, priklausančios vienai šeimai ir veikiančios visame pasaulyje transporto priemonių, nekilnojamojo turto ir finansų srityse, dukterinė įmonė. Grupėje visame pasaulyje dirba apie 500 darbuotojų. „International Motors Nordic“ taip pat atstovauja „GWM“ ir „Isuzu“ Švedijoje, Danijoje, Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir pikapų prekės ženklui „Isuzu“ Švedijoje. „International Motors Nordic“ 1991 m. pristatė „Subaru“ Baltijos šalyse ir nuo to laiko sėkmingai dirba – šiandien „Subaru“ čia užima didžiausią rinkos dalį visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius