Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ pristatė ribotos serijos automobilį rafinuotiems vyrams

Prabangių retų automobilių gamintojas „Maserati“ Ženevos automobilių parodoje atskleidė, kaip atrodys kartu su mados namais „Ermenegildo Zegna“ sukurtas automobilis „Ermenegildo Zegna Limited Edition“. „Maserati Quattroporte“ pagrindu sukurtas modelis bus pradėtas pardavinėti nuo liepos mėnesio. Pasaulį išvys vos 100 šio automobilio modelių, patenkinsiančių labiausiai rafinuotų pasaulio vairuotojų poreikius.
Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys
Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys / „Maserati” nuotr.

Lyginant su įprastais „Maserati Quattroporte“ modelio automobiliais, „Ermenegildo Zegna Limited Edition“ pasižymi ypatingomis ir itin atidžiai atrinktomis medžiagomis, spalva ir apdaila. Visa tai kartu įkūnija kokybę ir išskirtinumą, kuriais pasižymi tiek „Maserati“, tiek „Ermenegildo Zegna“ prekės ženklai.

Mašinos išorė nudažyta specialiai šiam modeliui sukurta platinos spalva (Platinum Silk). Kuriant šiuos dažus, panaudoti ypatingos kokybės aliuminio pigmentai, kurių dėka spalvoje dera platinos metalo grynumas ir švelnus šilko atspalvis. Anot gamintojo, tokiu būdu sukuriamas gelmės įspūdis. Automobilio išorės spalva taip pat sukelia „tekančio skysčio“ įspūdį, išryškinantį vingiuotas kėbulo linijas ir pabrėžiantį itin sklandų vienos automobilio išorės sekcijos perėjimą į kitą.

Ta pačia spalva padengti ir elegantiški 20 colių „Mercurio“ ratlankiai, kurių deimantais nupoliruotas paviršius automobiliui suteikia sportišką, šiuolaikinį įvaizdį. Aliumininių stabdžių suportų paviršius poliruotas ranka, kad jie atspindėtų šviesą. Automobilį lengvai kitų tarpe atpažinti leidžia ir speciali plokštelė su „Ermenegildo Zegna Limited Edition“ užrašu.

„Maserati” nuotr./Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys
„Maserati” nuotr./Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys

„Ermenegildo Zegna Limited Edition“ modelio interjeras dar labiau gniaužia kvapą. Anot gamintojo, didžiausias iššūkis kuriant automobilį, buvo sukurti audinį, kuris galėtų dengti automobilio salono paviršius, tačiau tuo pačiu būtų panašus į formalų vyrišką drabužį. Šis audinys turėjo ir pasižymėti vyriškumu, ir išlaikyti „Zegna“ būdingą elegancijos bei prestižo įspūdį.

Salono vidus pasižymi šiltais rudais ir pilkais atspalviais. Odos ir šilko derinys, įkvėptas „Zegna“ vyriškose kolekcijose naudojamų audinių, kartu su minėtais atspalviais suteikia salono paviršiams formalų, rafinuotą stilių. Prietaisų skydą ir vidines durelių dalis puošiančios kontrastingos siūlės interjere sukuria tobulą balansą.

Įvairiose salono vietose oda sklandžiai pereina į įmantrius „Ermenegildo Zegna“ audinius, sukurtus būtent šiam unikaliam automobiliui, tačiau pasižyminčius „Zegna“ prekės ženklui būdinga elegancija. Gamintojas pažada, kad keleiviai šio išskirtinio automobilio sėdynėse jausis tarsi dėvėdami dizainerio sukurtą kostiumą: jos aptrauktos aukščiausios kokybės oda, kurią puošia šilkiniai apdailos raštai.

„Maserati” nuotr./Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys
„Maserati” nuotr./Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys

„Ermenegildo Zegna“ šio automobilio pirkėjams taip pat paruošė išskirtinį kolekcinį rinkinį. Jame bus galima rasti 19 skirtingų dalykų: asmeninio naudojimo daiktų, odinių aksesuarų ir 3,5 m ilgio „Zegna“ šilko ritinį, dekoruotą taip, kaip ir automobilio sėdynės. Rinkinys, kaip ir pats „Ermenegildo Zegna Limited Edition“, yra sukurtas rafinuotu skoniu pasižyminčiam klientui, ir bus prieinamas tik šio automobilio pirkėjams.

Tarp kitų automobilio sistemų, sukurtų specialiai šiam automobiliui bei papildančių platų „Quattroporte“ asortimentą, yra atidaromas stoglangis, priekinių sėdynių ventiliacija, keturių zonų klimato kontrolės sistema, suteikianti papildomo komforto ir gale sėdintiems keleiviams, ir „Bowers&Wilkins“ aukščiausios kokybės garso sistema su 15 garsiakalbių, 1280 W stiprintuvu ir „Quantum Logic Surround“ technologija.

„Maserati” nuotr./Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys
„Maserati” nuotr./Bendras „Maserati“ ir „Ermenegildo Zegna“ kūrinys

Po „Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition“ kapotu galima rasti galingą 8 cilindrų dviejų turbinų 530 AG variklį, kurio dėka automobilis iki 100 km/val. įsibėgėja vos per 4,7 s ir leidžia automobiliui pasiekti maksimalų 307 km/val. greitį.

„Susidomėjimas šiuo „Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition“ automobiliu jaučiamas ir Lietuvoje. Klientai juo domisi dėl kelių priežasčių: dėl ženkliai didesnės automobilio išliekamosios vertės ir dėl jo teikiamos emocijos. Juk toks automobilis yra daugiau nei transporto priemonė – jis teikia džiaugsmo tiek vairuotojui, tiek aplinkiniams“, – sako „Maserati“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje Martynas Lukošiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius