Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Metų automobilio 2013“ rinkimai – tiesiogiai per LRT televiziją

Jau šešioliktąjį kartą Lietuvoje bus išrinktas metų automobilis. Kas juo taps, sužinosime šį sekmadienį „Metų automobilio 2013“ rinkimų tiesioginės transliacijos metu. Renginį ves Andrius Tapinas, o savo pasirodymais jį puoš Monika Linkytė, Linas Adomaitis, Girmantė Vaitkutė, Baiba, grupės „DAR“ ir „Kvinta- Loudside“.
Septynių pretendentų į „Metų automobilio“ karūną paskelbimas
Septynių pretendentų į „Metų automobilio“ karūną paskelbimas / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Tiesiogiai

Dėl metų automobilio titulo varžosi septyni modeliai: „BMW 320i“, „KIA Cee‘d“, „Opel Mokka“, „Renault Clio“, „Subaru BRZ“ ir „Toyota GT-86“, „Volkswagen Golf VII“, „Volvo V40“. Septynetuke daugiausia vokiškų automobilių – net 3. Du atstovauja japonų gamintojams, po vieną – švedų, prancūzų ir korėjiečių.

Paskelbtas septynetas atrinktas iš gausybės šių metų pretendentų. Dėl „Metų automobilio 2013“ titulo varžėsi dar 12, o dėl visų nominacijų – net 38 naujausi, ką tik Lietuvoje pasirodę automobiliai – nuo paprasčiausių ir pigiausių iki 200 tūkst. litų kainuojančių modelių.

Į finalą patekę automobiliai varžysis ir dėl kitų nominacijų – „Tautos automobilio“, „Metų visureigio“, „Saugiausio automobilio“ „Gražiausio dizaino“, „Moterų aistros automobilio“, „Sportiškiausio automobilio“ ir kitų.

„Metų automobilio 2013“ konkursą organizuoja Lietuvos žurnalistų autoklubas, o automobilius bando bei vertina dešimties žurnalistų komisija. „Metų automobilio“ rinkimų tiesioginė transliacija iš LRT studijos – sekmadienį, gruodžio 9 d. 21.15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius