Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Metų automobilio 2018“ komisija apie „Mercedes–Benz GLA“: ras savo pirkėją

Lapkričio 6 d. Lietuvoje 21-ąjį kartą prasidėjo konkursas „Metų automobilis 2018“. Konkurse, kurio finalas numatytas gruodžio 2 d., dalyvauja 34 skirtingi automobiliai, o juos vertina 10 komisijos narių.

Vienas jų, išbandęs naują „Mercedes–Benz GLA“, Mindaugas Grinius, „Valstiečių laikraščio“ priedo „Technikos kiemas“ redaktorius. Pasak jo, „Mercedes–Benz“ kaip ir kiti gamintojai stengiasi išnaudoti visas nišas, o GLA – to pavyzdys. Ir, tiki M.Grinius, bandymas bus išties perspektyvus.

„Iš esmės tai yra A klasės „Mercedes–Benz“ modelis, tik sukurtas taikant į vadinamųjų SUV, arba miesto visureigių, segmentą“, – aiškino komisijos narys.

Anot M.Griniaus, automobilis atrodo sportiškai, yra pakankamai dinamiškas, interjeras toks, kokio ir tikiesi iš „premium“ segmento gamintojo. Tiesa, neslepia specialistas, yra ir diskutuotinų sprendimų, kurių, tiesa, pasitaiko kiekviename automobilyje.

„Esu tikras, kad šis automobilis tikrai ras savo pirkėją, o ypatingai jis turėtų patikti moterims“, – tikino komisijos narys.

Portalo 15min lankytojų balsas šiemet lems, kas taps „Tautos automobiliu 2018“. Balsuoti už patinkantį modelį galite apklausoje žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas