Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nauja „Mazda CX-5“ į Lietuvą atvyks vasarą

Pernai Los Andželo (Kalifornija, JAV) automobilių parodoje debiutavęs naujos kartos miesto visureigis „Mazda CX-5“, šių metų vasaros pradžioje atvyks į Lietuvą. Automobilio kaina prasideda nuo 22 tūkst. 600 eurų.
Naujas „Mazda CX-5“ modelis buvo pristatytas 2017-ųjų Ženevos automobilių parodoje
Naujas „Mazda CX-5“ modelis buvo pristatytas 2017-ųjų Ženevos automobilių parodoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

CX-5 šiuo metu yra perkamiausias „Mazda“ modelis Europoje. Automobiliai yra parduodami daugiau nei 120 šalių ir sudaro maždaug ketvirtadalį „Mazda“ pardavimo.

„Atnaujintas CX-5 yra orientuotas į šeimą. Jis išsiskiria ne tik savo išvaizda, bet ir važiavimo kokybe bei siūlomu komfortu. Užtenka pirmo žvilgsnio, kad CX-5 „įkristų į širdį“, todėl esu įsitikinusi, kad šis į vartotoją orientuotas visureigis tiks ir patiks labai plačiam gerbėjų ratui“, – sakė „Inchcape Motors“ rinkodaros vadovė Justė Šataitė.

Atvykdamas į Lietuvą CX-5 atsiveš visą pluoštą SKYACTIV technologijų, įskaitant du benzininius variklius – 2 litrų ir kiek didesnį 2,5 l darbinio tūrio SKYACTIV-G – bei 2,2 l darbinio tūrio dyzelinę jėgainę SKYACTIV-D.

CX-5 turės įdiegtą naujausią „G-Vectoring Control“ (GVC) sistemą, kuri manevruojant padeda daugiau svorio perkelti varantiesiems ratams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius