Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nissan“ ir „Enel“ pradeda elektromobilio energijos naudojimo namuose bandymus

Po 21-osios JT konferencijos apie klimato kaitą (COP21), vykusios Paryžiuje, „Nissan“ pranešė apie novatoriškos perdavimo iš transporto priemonės į elektros tinklą sistemos kūrimą, kuri leis vairuotojams vairuotojams valdyti asmeninius „energijos centrus“, turinčius galimybę kaupti, naudoti arba grąžinti elektros energiją į tinklą.
„Nissan LEAF“ elektromobilis
„Nissan LEAF“ elektromobilis

„Nissan“ pradės išmanaus tinklo bandymus, bendradarbiaudama tarptautiniu su energijos gamintoju ir tiekėju „ENEL“.

Transporto priemonės prijungimas į elektros tinklą leidžia klientams valdyti vartojamos energijos tipą, išvengiant piko meto tarifų ir kuriant papildomas namų ūkio pajamas piko metu.  

Naudodami specialų dvikryptį įkroviklį ir „Nissan“ kartu su „ENEL“ sukurtą energijos valdymo sistemą, „LEAF“ savininkai gali prisijungti įkrovimui mažo poreikio ir pigaus tarifo laikotarpiais su galimybe panaudoti transporto priemonės akumuliatoriuje sukauptą elektros energiją namuose, kai kainos aukštesnės, arba tiekti energiją atgal į tinklą, uždirbant pelną namų ūkiui.

 „Mūsų klientai susipažinę su geromis kainomis, nes „Nissan LEAF“ suteikia nepralenkiamą trijų centų už kilometrą kainą, važiuojant automobiliu. Su išmanaus tinklo technologijomis galime suteikti vairuotojams galimybę valdyti energijos rūšių derinio naudojimą, taip skatinant intensyvesnį atsinaujinančios energijos naudojimą ir suteikiant žymią finansinę naudą pasirinkusiems elektrines transporto priemones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius