Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 08 31 /11:04

Nusidrieks eilės: „Circle K“ ir „Viada“ kelioms valandoms sumažins degalų kainą 20 centų

Du didžiausi Lietuvoje mažmeninės prekybos degalais tinklai „Circle K“ ir „Viada“ kartoja didelio pasisekimo sulaukusią iniciatyvą. Rugpjūčio 31 dieną, prieš pat naujų mokslo metų pradžią, visose tinklo degalinėse nuo 14 iki 17 valandos visiems degalams bus taikoma 20 centų litrui sumažinta kaina. Iniciatyva, kaip ir pernai, vyks ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.
„Circle K“ degalinė
„Circle K“ degalinė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Norime, kad kuo daugiau žmonių pasinaudotų galimybe savo degalų bakus prisipildyti už mažesnę kainą, taip padėdami jiems atlaikyti pasiruošimo naujiems mokslo metams krūvį, kadangi ir išlaidų lygis, ir jautrumas prekių bei paslaugų kainoms išlieka.

Nuo rugsėjo tradiciškai suintensyvėja eismas, tad tikimės, kad kokybiški degalai padės sklandžiai įsilieti į rudens ritmą“, – sako „Circle K“ viceprezidentas Baltijos šalims Skirmantas Mačiukas.

Degalinių tinklo inicijuota „Degalų diena!“ (angl. Fuel day) truks kelias valandas, tačiau bus siekiama užtikrinti, kad sumažinta kaina galėtų pasinaudoti kuo daugiau žmonių. Įvertinant praėjusių metų patirtį, „Circle K“ pasitelks papildomas darbuotojų pajėgas, kad būtų užtikrintas sklandus eilių valdymas, automobilių judėjimas bei klientų aptarnavimas. Degalinių komandoms šią dieną padės ir pagrindinio „Circle K“ biuro atstovai, kurie atvyks darbuotis kartu. Vis dėlto, vairuotojams taip pat siūloma planuotis atvykimą iš anksto.

Didžiąją dalį degalų kainos sudaro didmeninė degalų įsigijimo kaina bei įvairūs mokesčiai. 5-7 proc. yra pardavėjo dalis. „Degalų diena!“ – išskirtinė „Circle K“ degalų kainos mažinimo iniciatyva, kurią tinklas Europos mastu pirmą kartą surengė 2022 metų gruodį.

Kaip ir tąkart, iniciatyva truks tris valandas, po to degalų kainos bus grąžintos į įprastą lygį.

„Circle K“ užsakytos tyrimų bendrovės „Norstat LT“ išorinės nuomonės apklausos duomenimis, 6 iš 10 (59 proc.) Lietuvos gyventojų mano, kad „Circle K“ degalai yra kokybiškiausi Lietuvoje. Tinklo degalų kokybė dar palankiau vertinama tarp TOP penkių didžiausių Lietuvos miestų gyventojų – 7 iš 10 (68 proc.) jų nurodė „Circle K“ degalus kaip kokybiškiausius.

Papildyta. Prie akcijos jungiasi ir „Viada“

Didžiausią degalinių tinklą Lietuvoje valdanti „Viada“ jungiasi prie „Circle K“ iniciatyvos ir ketvirtadienį nuo 14 iki 17 val. mažina degalų kainas 20 ct litrui. Akcija galioja visoms degalų rūšims. Lojalumo programos dalyviams bei visų tinkle aptarnaujamų nuolaidų kortelių turėtojams papildomos nuolaidos taip pat bus taikomos.

Kelias valandas galiosianti akcija degalams baigsis 17 val., o degalų kainos grįš į pirminį, iki akcijos buvusį, lygį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius