Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nutekėjo pirmosios oficialios BMW M3 ir M4 nuotraukos

BMW nepavyko išsaugoti naujųjų M4 ir M3 nuotraukų iki oficialaus šių modelių pristatymo. Internetinėje erdvėje jau pasirodė gamintojo užfiksuoti kadrai, kuriose įamžinti netrukus debiutuosiantys modeliai.
BMW M4
BMW M4 / gamintojo nuotr.

M3 dizainas gerokai atnaujintas

Nuotraukose matoma, kad netrukus debiutuosiantis M3 gavo visiškai naują priekio dizainą. Žinoma, gamintojas išlaikė tradicijas priekį papuošti inkstų formos firminėmis BMW grotelėmis. Beje, pasitvirtino gandai, kad agresyvios ir kovingos išvaizdos BMW stogas šiame modelyje pagamintas naudojant anglies pluoštą. Nuotraukose matomas M3 apautas penkių dvigubų atšakų lengvojo lydinio ratlankiais. Žvelgiant į BMW praeitį galima palyginti ir galinį bamperį, kuris šiame modelyje taip pat įgavo naują išvaizdą, tačiau išlaikė M3 būdingus bruožus.

M4 nuo konceptinio modelio beveik nesiskirs

Nuotraukose matomas M4 praktiškai nesiskiria nuo anksčiau pristatyto konceptinio modelio. Jo stogas taip pat pagamintas iš anglies pluošto. Netgi kėbulo spalva yra tokia pati, apie kurią skelbė gamintojas. Nors M3 ir M4 interjeras bus praktiškai identiškas, tačiau žvelgiant į išorę atrodo, jog M4 – šiek tiek daugiau dėmesio gavęs ir labiau išbaigtas modelis.

430 arklio galių ir mažesnis svoris

2014-ųjų metų BMW M3 sedanas ir M4 kupė greičiausiai bus aprūpintas 3 litrų „TwinPower“ varikliu su turbina. Agregatas į ratus perduos 430 arklio arklio galių ir daugiau nei 500 Nm sukimo momentą. Manoma, kad M3 sedanas svers mažiau nei 1500 kilogramų ir bus 25 procentais ekonomiškesnis nei jo pirmtakas.

gamintojo nuotr./BMW M4
gamintojo nuotr./BMW M4

Tikimasi, kad išsamesnę informaciją apie M3 ir M4 BMW pateiks jau netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius