Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oligarchas iš Filipinų už „Ferrari F12 Berlinetta“ nepagailėjo 2 mln. Lt vien tam, kad turėtų galimybę įsigyti „LaFerrari“

Apie 370 tūkst. JAV dolerių (0,96 mln. Lt) kainuojantis „Ferrari F12 Berlinetta“ – automobilis, kurį įsigyti gali tik oligarchai. Tačiau Filipinuose dėl milžiniškų muitų tokių mašinų kainos padvigubėja.
„Ferrari LaFerrari“
„Ferrari LaFerrari“ / Algirdo Venskaus/waska.lt nuotr.

Vienas šios valstybės gyventojas, nors ir toks automobilis jam yra visiškai nereikalingas, už šią mašiną sumokėjo 750 tūkst. JAV dolerių (beveik 2 mln. Lt). Klausiate, kam to reikia? Mat, vyras baisiai norėtų nusipirkti vieną iš pusės tūkstančio „LaFerrari“.

Atrodo, kas čia tokio – jeigu turi pinigų, tegul perka. Tačiau viskas nėra taip paprasta. Italai šių automobilių bet kam su stora pinigine neparduos – prioritetas bus skiriamas tikriems šios markės gerbėjams.

Taigi, norėdamas papulti į Maranelo mieste esančių „Ferrari“ vadovų akiratį filipinietis nusprendė eiti brangiausiu keliu.

Gamintojo nuotr./„Ferrari F12 Berlinetta“
Gamintojo nuotr./„Ferrari F12 Berlinetta“

Juokingiausia šioje istorijoje yra tai, kad net ir atsivėrus galimybei patekti tarp „LaFerrari“ hibridinio superautomobilio savininkų gretų, oligarchas iš Filipinų neturi jokios garantijos, kad žmonės, užimantys aukštas pareigas piestu stovinčio žirgo kompanijoje leis jam sumokėti dar didesnę sumą už naująjį „Ferrari“. Tai – lyg loterija, kurios bilietas šio filipiniečio atžvilgiu yra visiškai naujas „F12 Berlinetta“ su 100 procentų automobilio vertės mokesčiu.

Negana to, „Top Gear“ teigimu, „Ferrari“ naująjį savo „hyperautmobilį“ pardavinės tik patiems lojaliausiems klientams – tiems, kurie turi bent 5 šios markės automobilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas