Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Paganykite akis: Palangos asfaltą kaitino galingi amerikietiški automobiliai

Graži tradicija – kiekvienų metų rugpjūtį sudrebinti Palangą amerikietiškų automobilių griausmu. Įspūdingi ne tik variklių skleidžiami garsai, bet ir egzotiška išvaizda – tokių transporto priemonių keliuose nepamatysi. Sąskrydis „American Spirit“ prasidėjo Klaipėdoje prie PC „Akropolis“, o baigėsi kurorto žiemos stadione gražiausio automobilio rinkimais.
Temos: 2 Automobilis Palanga

Pasak vieno pagrindinių sąskrydžio „American Spirit“ organizatorių Aleksandro Palivono, pajūryje galima buvo išvysti itin retus modelius: Vokietijos piliečio Alexanderio Kristeno atvežtus legendinius „Ford Cobra“ (1965 metų gamybos) ir „Chevrolet El Camino“ (1981 metai). Renginyje dalyvavo kultiniu Rygoje tapusio rokenrolo restorano „MOONShine“ savininkas su savo „Hot Rod Ford Coupe Roadster“, „Harley Davidson“ savininkų klubas H.O.G pristatė apie 150 „Harley Davidson“ motociklų, pirmą kartą sąskrydyje pristatyti ir itin reti Lietuvoje keturi „Victory“ amerikietiški motociklai, jų mūsų gatvėse pamatyti praktiškai neįmanoma.

Vytauto gatvėje surengtas Mažasis automobilių ir motociklų paradas. Didysis paradas šeštadienį vyko Vytauto ir J.Basanavičiaus gatvėmis, Šventojoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje