-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodyta naujoji BMW pažiba – 8 serijos koncepcija

Prieš oficialų pristatymą „Concorso d’Eleganza Villa d’Este“ BMW parodė naujausios savo pažibos – 8 serijos koncepcinio modelio – nuotraukas. Bavarų gamintojas šį modelį vadina „prabangiu sportišku automobiliu, kuris sujungia tikrąją dinamiką ir modernią prabangą“.
BMW 8 serijos koncepcinis modelis
BMW 8 serijos koncepcinis modelis / BMW nuotr.

Agresyvi išvaizda, tradiciniu BMW stiliumi į dvi dalis padalytos priekinės grotelės, anglies pluošto detalės, lazeriniai žibintai ir didžiulės oro paėmimo angos – šios detalės krinta į akis matant naująjį BMW šedevrą. Didžiuliai 21 colio skersmens ratlankiai dailiai įkomponuoti į bendrą eksterjerą ir atrodo tarsi idealiai nulieti šiam automobiliui.

Interjeras – minimalistinis ir orientuotas į vairuotoją, vairaratis gerokai patrauktas jo link. Sėdynės pagamintos iš anglies pluošto, o sėdimoji dalis padengta oda. Įdomu, kad BMW atsisakė analoginio prietaisų skydelio ir koncepte panaudojo skaitmeninį – įdomu, ar išdrįs tai padaryti ir serijiniame automobilyje.

Įmonės atstovai neatskleidžia variklių, kurie bus naudojami automobilyje, tačiau spėjama, kad jų bus trys: 3,0 l šešių cilindrų atmosferinis, 4,4 l V8 su turbina ir 6,6 l V12 su turbina. Pastarasis motoras dabar naudojamas BMW M760Li „xDrive“.

„Būsimasis 8 serijos BMW kupė pademonstruos, kad aštrios dinaminės savybės ir moderni prabanga gali būti suderinami. Jis sustiprins mūsų įvaizdį ne tik prabangių kupė segmente, bet ir visame premium automobilių gamintojų segmente“, – pranešime spaudai cituojamas BMW valdybos pirmininkas Haraldas Krugeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius