Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietis pasipiktino ženklais Vilniaus oro uoste, bet sulaukė patarimo žvalgytis atidžiau

Vilniaus oro uoste ženklus, draudžiančius eismą, pastebėjęs pavėžėjas pasipiktino: „kur dabar reikės išleisti keleivius, skubančius į skrydį“. Tačiau oro uosto atstovai ramina – pasirodo, reikėtų į ženklus žiūrėti atidžiau.
Eismą draudžiantys ženklai prie Vilniaus oro uosto
Eismą draudžiantys ženklai prie Vilniaus oro uosto / 15min skaitytojo nuotr.

15min redakcijai parašęs skaitytojas piktinosi, kad sostinės oro uosto valdytojai, išrikiavę „Eismas draudžiamas“ ženklus, pasielgė įžūliai.

„Įvažiuojant prie išvykimo zonos šviežiai pastatyti ženklai, kurie nurodo, kad eismas draudžiamas. Tad klausimas, kur išlaipinti keleivius?“ – piktinosi redakcijai parašęs vyras.

Saugo autobusų juostą

Anot Vilniaus oro uosto atstovų, pavėžėjo priekaištai nepagrįsti. Agnė Mažeikytė, Vilniaus oro uosto komunikacijos projektų vadovė, akcentavo, kad kelių eismą reguliuojantys ženklai yra suderinti su policijos pareigūnais ir oro uoste – jau kone metus.

„Ženklai, ribojantys automobilių eismą, yra skirti ne važiuojantiems ant panduso prie išvykimo terminalo, o norintiems sukti į autobusų ir taksi juostą bei privažiuoti prie atvykimo terminalo šoninės dalies. Ženklai pastatyti būtent prie įsukimų į atskiras eismo juostas“, – kalbėjo A.Mažeikytė.

Ji pabrėžė, kad prie išvykimo salės durų ir toliau leidžiama privažiuoti bei trumpam sustoti visiems automobiliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius