Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plovykloje prabangų automobilį palikęs lenkas nustėro: iš jo mašinos liko tik metalo laužo krūva

Lenkijos Vroclave prieš kelias dienas užfiksuotas neįprastas įvykis: plovyklos darbuotojas sudaužė prabangų kliento automobilį. Jis turėjo nupoliruoti ratlankius, tačiau esą be savininko leidimo nutarė pasivažinėti ir kelionę baigė smūgiu į medį. Kaip aiškėja, plovyklos darbuotojas neturėjo vairuotojo pažymėjimo, tačiau su savininku esą buvo sutaręs dėl pasivažinėjimo, rašo GazetaWroclawska.pl.
Sudaužytas „Dodge Challenger“ Vroclave
Sudaužytas „Dodge Challenger“ Vroclave / Adam Wojciukiewicz/‎Wrocław Podaj Dalej nuotr.

Pirminis pranešimas apie įvykį buvo toks, kad šalia vieno iš Vroclavo prekybos centrų veikiančios plovyklos darbuotojas turėjo nupoliruoti prabangaus automobilio „Dodge Challenger“ ratlankius, tačiau nusprendė juo pasivažinėti ir įvažiavo į medį.

Automobilio savininkas žurnalistams sakė, kad paliko mašiną plovykloje ir pageidavo būtent ratlankių poliravimo paslaugos. „Plovyklos darbuotojas, jaunas vyras, nusprendė pasivažinėti stovėjimo aikštelėje be mano sutikimo ir žinios. Automobilis ėmė slysti, iš aikštelės išvažiavo į dviračių taką ir trenkėsi į medį. Tai labai galingas automobilis – su 6,4 l darbinio tūrio varikliu, išvystančiu beveik 500 AG. Naujas kainuoja per 300 tūkst. zlotų (beveik 70 tūkst. eurų), o savąjį prieš įvykį įvertinčiau apie 200 tūkst. zlotų (46,5 tūkst. eurų)“, – kalbėjo savininkas.

Tyrimo ėmėsi policija, o jau po kelių dienų paaiškėjo daugiau detalių. Internete paplito vaizdo įrašas, kuriame matosi įvykis. Mašinos kaina dabar jau nurodoma apie 160 tūkst. zlotų (37,2 tūkst. eurų), o sudaužęs plovyklos darbuotojas, pasirodo, neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

VIDEO: Jak pracownik myjni we Wrocławiu rozbija dodge klienta

GazetaWroclawska.pl skelbia turinti net kelis vaizdo įrašus iš šio įvykio. Viename matyti visas veiksmas – kaip automobilis išvažiuoja iš plovyklos, apsisuka, slysta ir trenkiasi į medį. Tačiau kitame, kuris nėra publikuojamas, esą matomas ne tik vaizdas, bet ir girdimas garsas, kaip automobilio savininkas kalbasi su plovyklos darbuotoju ir leidžia jam sėsti į mašiną.

Iš įrašo, anot portalo, lieka neaišku, ar darbuotojui buvo leista tik perstatyti mašiną, ar ir pasivažinėti po stovėjimo aikštelę. Bet šis įrašas prieštarauja tam, ką „Dodge Challenger“ savininkas žurnalistams sakė iš karto po avarijos – esą neleidęs plovyklos darbuotojui važiuoti savo mašina, nors vaizdo įrašas įrodo, kad jis matė, kaip į automobilį buvo įlipta ir nuvažiuota, ir tam neprieštaravo.

Savininkas vis dėlto toliau tvirtina važiuoti savo mašina niekam neleidęs, darbuotojas turėjo ją tik perstatyti taip, kad būtų patogu nupoliruoti ratlankius. Jo manymu, darbuotojas galbūt mėgino sprukti automobiliu, tačiau vos pasukęs per stipriai spustelėjo greičio pedalą, nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į medį.

Tai sportinis automobilis, kuris 100 km/val. greitį pasiekia per 4 sekundes, todėl jo šeimininkas tikina jokiais būdais nebūtų leidęs kam nors, neturinčiam patirties su tokia mašina, vairuoti. Kaip paaiškėjo, pasivažinėti panoręs darbuotojas net neturi vairuotojo pažymėjimo, tačiau tikina tą pačią dieną – irgi savininkui leidus – jau važinėjęs po aikštelę šiuo automobiliu. Savininkas neigia ir tai.

Užvežė mane šis automobilis, tai buvo mano liguistas išpuolis“, – apgailestavo plovyklos darbuotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius