Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Renault“ didžiuosiuose miestuose pristato elektrinius ir hibridinius modelius

Šių metų rugsėjo 26 d. „Renault“ pradėjo „Renault E-Tech Tour 2023“ renginių ciklą, kuris vyks 3 didžiausiuose Lietuvos miestuose. Šių renginių metu gyventojai turės puikią progą sužinoti daugiau apie visiškai elektrinius ir hibridinius „Renault“ modelius bei galimybę patirti išskirtinį vairavimo malonumą.
Renault Austral E-TECH Hybrid
Renault Austral E-TECH Hybrid

Renginys – pažintinis, juo siekiama propaguoti elektra varomus automobilius, kalbėti apie mobilumą. „Renault“ – elektrinių automobilių pionierė ir lyderė Europos rinkoje – džiaugiasi išskirtine net dešimties metų patirtimi šioje srityje, o šią sėkmingą patirtį patvirtina 10 milijardų kilometrų, kuriuos nuvažiavo virš 400 tūkst. parduotų elektromobilių.

Lietuvoje „Renault E-Tech Tour 2023“ renginiai startavo rugsėjo 26-27 dienomis Klaipėdoje, o vėliau renginių estafetę perėmė Vilnius (rugsėjo 29 – spalio 1 dienomis). Turą užbaigs renginye Kaune (spalio 3-4 dienomis).

„Renault E-Tech Tour 2023“ renginiuose galima bus pažinti naujausius „Renault“ elektromobilių modelius, pavyzdžiui „Megane E-Tech electric“, ir hibridinius modelius, konkrečiai – „Austral E-Tech full hybrid“ ir „Clio E-Tech full hybrid“.

„E-Tech full hybrid“ technologija siejama su daugiau negu 150 patentų prašymų. Šiai technologijai diegti pasitelkta turtinga „Renault“ patirtis, susijusi su „Formule 1“, ypač energijos atgavimo srityje. Technologija užtikrina didesnę dinamiką bei didesnį energijos vartojimo efektyvumą.

Pagrindinė renginio atrakcija – bandomieji važiavimai „Renault“ automobiliais. Hibridiniai automobiliai „Austral E-Tech“ ir „Clio E-Tech“ teikia galimybę judėti miesto gatvėmis elektros reżimu, t. y. sunaudoti mažiau degalų ir sumažinti CO2 emisiją.

Ekspoziciją papildys naujausių technologijų įkvėptas elektrinis „Megane E-Tech“ – kompaktiško hečbeko silueto ir krosoveriui būdingų bruožų automobilis, išraiškingu galu ir sportiška, žemėjančia stogo linija, 20“ ratlankiais, kurie pabrėžia stiliaus išskirtinumą.

Jeigu reikia, šis elektromobilis, kuriame yra įdiegta išmanaus įkrovimo sistema, technologijos „vehicle-to-grid“ (V2G) dėka gali atiduoti dalį energijos į tinklą. Šio automobilio sąsają su pasauliu užtikrina tiek su juo integruota elektros ekosistema, tiek skaitmeninė naudotojų ekosistema.

Elektromobiliai neteršia aplinkos ir neskleidžia triukšmo, todėl gali pakeisti mūsų miestus. Žinoma, kad šis efektas taptų akivaizdus, reikia laiko ir masinio šių automobilių išplitimo, bet ši tendencija jau stebima visame pasaulyje. „Renault“ yra Europos elektromobilių rinkos pionierė ir lyderė, o „Renault ZOE“ – Europoje geriausiai parduodamas elektromobilis. Tad „Renault“ yra aktyvi šio virsmo dalyvė. Rengdami „Renault E-Tech Tour“ renginius siekiame pristatyti lankomų miestų gyventojams mūsų naujausius elektrifikuotų „E-Tech“ pavaros sistemų sprendimus ir pademonstruoti, kad eksploatuoti „Renault E-Tech“ automobilius yra paprasta ir malonu, – pasakoja Andrzej Gemra, „Renault“ elektromobilių ekspertas.

„Renault E-Tech Tour 2023“ renginių programa:

29.09 – 01.10 Vilnius: Ozas, Ozo g. 18,

03 – 04.10 Kaunas: Mega, Islandijos pl. 32.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius