-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rukloje pristatytas ukrainietiškas visureigis SHERP: ar verta gaminti Lietuvoje?

Trečiadienį Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su partneriais – Ukrainos pramonininkų ir verslininkų sąjunga (USPP) – Rukloje pristato Ukrainoje, Kijeve, gaminamą kompaktišką taktinį 4WD visureigį SHERP.
Visureigis SHERP
Visureigis SHERP / LPK nuotr.

Daugiau naujienų apie automobilius – rubrikoje Gazas.lt

Kaip nurodo gamintojai, visureigiai SHERP yra unikalūs savo pravažumu: jie gali įveikti pelkėtas vietoves, ledą, turi amfibijos savybes – gali judėti vandenyje.

LPK nuotr./Visureigis SHERP
LPK nuotr./Visureigis SHERP

Pasak LPK prezidento Vidmanto Janulevičiaus, LPK nusprendė pristatyti šį visureigį Lietuvos specialiosioms tarnybos bei kariuomenei, taip pat ir suinteresuotiems gamintojams, norėdama padėti šį visureigį gaminantiems ukrainiečiams susirasti tinkamus partnerius Lietuvoje.

„Manau, kad tokio tipo visureigio paklausa yra kaip niekada aktuali dabartinėmis geopolitinėmis aplinkybėmis ne tik Lietuvai, bet ir aplinkinėms šalims. Tad ilguoju periodu, manau, jis galėtų būti surenkamas, o vėliau ir gaminamas Lietuvoje, jei toks poreikis regiono valstybėse būtų įvertintas. Tikiu, kad tokiu būdu galime padėti ir Ukrainos gamintojams, ir sustiprinti pajėgumus savo šalyje“, – sako V. Janulevičius.

Šių visureigių gamykla, atidaryta Kijeve 2015 m., didžiuojasi išskirtinės kokybės sertifikatais ir gamybos patentais daugiau nei 100 pasaulio valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius