Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Šeštadienį Panevėžyje vyksta neįprastos varžybos – decibelų dragai

Šeštadienį prekybos ir pramogų centro „RYO“ automobilių aikštelėje vykp „Bass Royal“ organizuojamos automobilinės garso aparatūros garso varžybos (dB Drag, kitaip – decibelų dragai). Ši automobilių tobulinimo pakraipa didžiausią dėmesį skiria geriausioms garso sistemų komponentams, itin švariam ir kokybiškam muzikos atkūrimui bei įspūdingam reginiui.
Decibelų dragas Panevėžyje
Decibelų dragas Panevėžyje / jp.lt/RIMVYDAS ANČEREVIČIUS nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Tai – unikalią kultūrą puoselėjantys entuziastai, kurie į tokio pobūdžio renginius atvyksta tam, jog galėtų pademonstruoti kaip turi skambėti itin aukšto lygio garso sistema.

„Į Panevėžį atvyko rekordinis kiekis melomanų iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių – Latvijos, Estijos ir kt. Skirtingose rungtyse ir skirtingose kategorijose tarpusavyje varžosi net 60 „bassheaderių“, – pasakoja renginio organizatoriai.

Renginyje galima išvysti įvairių automobilių: įspūdingą kiekį garsiakalbių turinčius, masyvių žemų dažnių garsiakalbių, o galbūt kaip tik mažesnio kalibro, tačiau daugiau nei du žemadažnius turinčius automobilius.

Taip pat galima pamatyti automobilių, kurių sistema iš pažiūros galbūt garsiakalbių skaičiumi atsilieka, tačiau sistema sudėliota, apskaičiuota taip, kad atsisėdus į tokį automobilį pajusite tikrai malonų slėgį, kurį sukuria sistema.

Profesionali garso sistema reikalaus profesionalaus požiūrio į šias varžybas. „Sonax Motor Fest“ šventės metu visi „dB Drag“ varžybų dalyviai suskirstyti į septynias skirtingas klases: pradedančiųjų „Junior“, „Street Stock“, „Street A“, „Street B“, „Street C“, „Extreme“ ir „Extreme Plus“.

Varžybų metu ieškomas gražiausios instaliacijos autorius bei labiausiai merginų plaukus pašiaušiančios garso sistemos kaltininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje