Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

„Škoda“ suįžūlėjo: ar BMW 5 gali būti toks geras, kaip „Superb“?

„Škoda“ nepaiso autoritetų. Apdovanojimus įvairiose šalyse skinantis naujasis „Superb“ žmones žavi išskirtiniu komfortu už gana nedidelę kainą, o Airijos „Škoda“ atstovybė nusprendė žengti dar toliau ir sumąstė palyginti čekišką sedaną su vokišku pasididžiavimu – penktos serijos BMW.
BMW 5
BMW 5

„Škoda“ atstovybės kieme galima rasti naujausią penktos serijos BMW su užrašu „Ar šis yra toks geras, kaip „Škoda Superb?“. Potencialūs „Škoda“ pirkėjai kviečiami išbandyti vokišką automobilį ir jį palyginti su čekišku.

Vargu ar daug atsirastų žmonių Žemėje, teikiančių pirmenybę „Škodai“, o ne BMW, tačiau čia čekų atstovai gali ištraukti naują kozirį: kainą. Analogiškos komplektacijos „Superb“ bus maždaug perpus pigesnis nei BMW 5.

„Škoda“ taip pat nepasikuklino ir, pasak nuotraukos autoriaus, į „ekspoziciją“ pristatė puikiai sukomplektuotą BMW.

Vertinant išorinius matmenis, abu automobiliai yra panašūs, tik „Škoda“ yra keliais milimetrais platesnė ir turi didesnę bagažinę. BMW šiek tiek ilgesnis, turi ilgesnę ratų bazę bei yra kiek sportiškesnis. Ir, žinoma, prabangesnis.

Jeigu lyginant automobilius su 150 AG išvystančiais dyzeliniais varikliais, „Škoda“ netgi yra greitesnė ir iki 100 km/val. įsibėgėja greičiau. Tiesa, to priežastis nėra paslaptinga – „Superb“ tiesiog lengvesnis automobilis nei garso izoliacijos ir komforto įrangos prikištas BMW.

Ką manote jūs? Ar galima lyginti BMW 5 su „Škoda Superb“?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius