Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subaru“ Tokijo automobilių parodoje pristatė padidinto pravažumo BRZ hečbeką

Tokijo automobilių parodai Japonijos koncernai paruošė daugybę staigmenų. „Subaru“ savo stende šalia „Viziv Evolution“, „Levorg“ ir „Crossover 7“ koncepcijų parodė ir vieną labai įdomų „Sport Design Concept“ prototipą.
„Subaru Cross Sport Design Concept“
„Subaru Cross Sport Design Concept“ / „Subaru“ nuotr.

Iš pirmo žvilgsnio šis modelis primena „Subaru BRZ“. Priekinės dalies kontūrai bei proporcijos yra akivaizdžiai evoliucionavusios iš pastarojo kupė. Tačiau galinė dalis primena nebent koncepcinį „Viziv“. Kita vertus, žvelgiant iš profilio, automobilio turi šį tą bendro su „Volkswagen Scirocco“.

Neatskleidžiami tikslūs šio koncepto parametrai, tačiau žinoma, kad jis turi galinių varančiųjų ratų važiuoklę, opozicinį variklį ir CVT pavarų dėžę.

Gamintojas tvirtina, kad šis automobilis pasižymi patogiu, itin erdviu salonu, į kurį įsiropšti bus labai paprasta. Tikėtina, kad „Subaru“ planuoja sukurti dar nematytą sėdynių sulankstymo sistemą kuri dvejų ar trejų durų automobiliams suteiks patogesnį priėjimą prie galinės sėdynės.

Teigiama, kad 4300 mm ilgio automobilis sveria tik 1250 kg, todėl mažai tikėtina, kad opoziciniam varikliui sukti galinius varančiuosius ratus padės elektros motoras.

„Subaru“ nuotr./„Subaru Cross Sport Design Concept“
„Subaru“ nuotr./„Subaru Cross Sport Design Concept“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius