Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 10

Subraižyto „VW Passat“ vairuotojas kaltina plovyklą: ką parodė kėbulo ekspertizė?

Automobilio nubrozdinimas plovykloje – ne toks jau retas skundas. Tačiau rasti tiesą nėra paprasta – kiekviena pusė (ir vairuotojai, ir plovyklos personalas) turi savų argumentų. Tomas iš Klaipėdos nevynioja žodžių į vatą ir tvirtina, kad tunelinėje plovykloje nuo jo automobilio net dažai nukrito. Ne patys, o brūkštelėjus šepečiams. Ekspertizę atlikęs ekspertas pateikė savo išvadas.
Automobilio VW Passat apibraižymai
Automobilio VW Passat apibraižymai / 15min skaitytojo nuotr.

Tai nėra balandžio 1 d. pokštas, nors incidentas, kaip pasakoja vairuotojas Tomas, įvyko Klaipėdoje, „PRO BRO Express“ tunelinėje plovykloje Šilutės pl. būtent Melagių dieną.

„Pasinaudojau pasiūlymu – MAXI programa už 5 eurus. Tad nusprendžiau nusiplauti savo 2018 m. VW Passat. Bet patyriau nuostolių. Po trijų valandų pastebėjau, kad subraižyta bagažinė, šoninės durys. O skaudžiausia, kad nukrito dažai nuo priekinio sparno, nors automobilis nebuvo niekad dažytas“, – dėsto įvykių eigą klaipėdietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius