Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 27

„Tesla“ pradeda elektrinio vilkiko „Semi“ serijinę gamybą: kokio stebuklo tikėtis?

Prieš penkerius metus, lapkričio 17 d. „Tesla“ Kalifornijoje pristatė elektrinio vilkiko „Semi“ prototipą. Tačiau jau nuo šių metų gruodžio 1 d. „Tesla“ žada pradėti serijinę vilkikų gamybą ir pristatymus užsakovams.
Tesla Semi vilkikas
Tesla Semi vilkikas / Wikimedia Commons nuotr.

„The Driven“ rašo, kad didysis pristatymas įvyks „Gigafactory Nevada“ gamykloje, kurioje gaminama pirmoji „Tesla Semi“ partija.

Gruodžio 1 d. „Tesla Semi“ bus pristatyti pirmajam klientui. Greičiausiai tai bus „PepsiCo“ – viena pirmųjų didžiųjų JAV įmonių, užsisakiusių elektrinį sunkvežimį. Elonas Muskas savo „Twitter“ paskelbė, kad pirmąjį sunkvežimį pirkėjui jis perduos pats asmeniškai.

„Tesla“ apie oficialų sunkvežimio pristatymą skelbia ir savo „Twitter“ paskyroje. Paskelbtoje nuotraukoje matomas elektrinio sunkvežimio priekis su įjungtais žibintais. Jie gerokai patobulinti nuo 2017 m., kai pasirodė pirmieji „Tesla Semi“ vaizdai.

Į akis krenta vairuotojo sėdynės pozicija – ji kabinos viduryje. Saugos diržas yra raudonos spalvos kaip ir „Tesla“ prekės ženklas.

Tai – labai svarbus „Tesla“ žingsnis, nes gamintojas jie įžengia į naują rinkos segmentą, kuriame dominuoja tradiciniai gamintojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius