Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Transeksta“ prezidentu išrinktas Rimantas Didžiokas

Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“ valdybos posėdyje prezidentu išrinktas technikos mokslų daktaras Rimantas Didžiokas. Iki šiol „Transeksta“ prezidentu buvęs Antanas Dadurka toliau lieka vadovauti asociacijos valdybai, užimdamas valdybos pirmininko pareigas.
Rimantas Didžiokas
Rimantas Didžiokas / Algimanto Brazaičio nuotr.

Lietuvos politikos ir visuomenės veikėjas, Klaipėdos universiteto profesorius Rimantas Didžiokas su šalies techninės apžiūros sistema susipažino prieš dvidešimt metų. Būdamas Lietuvos Respublikos Seimo Ekonomikos komiteto nariu, o vėliau dirbdamas Susisiekimo ministru R.Didžiokas tiesiogiai dalyvavo kuriant ir formuojant šalies techninės apžiūros struktūrą.

„Tikslas gerinti paslaugų kokybę visada aktualus ir skatinantis nuolat atsinaujinti. Modernėjant transporto priemonėms keičiasi ir jų techninės būklės patikros įranga. Tai kelia iššūkius ne tik personalui, aptarnaujančiam vis sudėtingesnėmis tampančias technologijas, bet kartu visai techninės apžiūros sistemai, tenkinant augančius visuomenės poreikius“, – teigia asociacijos prezidentas R.Didžiokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius