Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vaikams savuoju „Ferrari“ leidęs pasivažinėti indas dėl šio poelgio keliaus už grotų

Nesvarbu, kokios yra kai kurių žmonių pajamos, kokius automobilius vairuoja jie (ar net maži jų vaikai) – kartais žmonės yra tiesiog nelinkę mąstyti logiškai. Taip nutiko ir vienam Indijos turtuoliui, filmavusiam, kaip jo vaikai važinėja „Ferrari F430“ automobiliu. Mat, internete patalpintas įrašas užtraukė vyrui gana riebią bausmę – laisvės atėmimą.
Vaikai „Ferrari F430“ automobilyje
Vaikai „Ferrari F430“ automobilyje / Kadras iš vaizdo siužeto
Temos: 2 Ferrari F430 Indija

Dienraštis „Times of India“ praneša, kad šis vaizdo įrašas sukėlė didelę pasipiktinimo reakciją – žmonės nebuvo patenkinti tokiu indo poelgiu. Policijai neliko nieko kito, kaip tik praėjusį penktadienį suimti poną Mohammedą Nishamą. Pranešama, kad „Ferrari“ superautomobilį vairavo vos devynerių metų amžiaus jo sūnus.

Nishamui pateikti kaltinimai dėl to, kad leido vairuoti žmogui, neturinčiam teisės to daryti. Nepranešama, kokia tiksliai bauda laukia turtuolio.

Panašu, kad vyrukas turės karčią pamoką – kitą kartą tokio „šou“ filmuoti nereikėtų. Kita vertus, filmuoti galima – visada smagu turėti šokių tokių vaizdų iš vaikystės, tačiau nereikia jų platinti viename ir populiariausių portalų pasaulyje, „YouTube“.

Įdomu, ar Mohammedas Nishamas dalyvaus šių metų Indijos metų tėvelio rinkimuose?

VIDEO: Vaikai važinėja „Ferrari F430“ superautomobiliu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius