-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?

Tuoj prasidės vasarinių padangų sezonas, tad vis daugėja besidominčių, kokias padangas rinktis šiltajam metų laikotarpiui. Į ką atsižvelgti, kiek mokėti, bandoma prisiminti, ką reiškia ant padangų sužymėtos skaičių ir raidžių kombinacijos. Nors šiuolaikiniai vairuotojai informacijos dažnai ieško internete, tačiau daugkartinis Lietuvos ralio čempionas, įmonės „Egzotika“ savininkas ir vadovas Rokas Lipeikis pataria visada pasitarti su patyrusiu specialistu ir tik tada priimti galutinį sprendimą: „Prieš ateinant į mūsų saloną pakanka žinoti labai nedaug – kur ir kaip dažniausiai važinėjama ir kokie pagrindiniai lūkesčiai iš naujųjų padangų – visa kita pirkėjas gali nuspręsti vietoje, gavęs profesionalią konsultaciją“.
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį? / „Prinx“ nuotr.

Šiais metais, be gerai žinomų ir populiarių prekių ženklų, „Egzotika“ patraukliomis kainomis siūlys ir naujieną – specialiai Europai gaminamas „Prinx“ padangas.

Vairuotojų požiūris kinta

Daugkartinis Lietuvos ralio čempionas, Lipeikio įmonės „Egzotika“ savininkas ir vadovas Rokas Lipeikis sako, kad kiekvienas vairuotojas turi rinktis padangas atsižvelgdamas į individualius poreikius: automobilio tipą, kelio dangas, kuriomis dažniausiai tenka važiuoti, vairavimo įpročius ir kitus niuansus. Tačiau geriausia kai galutiniam sprendimui įtakos turi konsultacija su specialistu.

„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?

Pasak R.Lipeikio, jau keli metai stebima tokia tendencija: pirkėjai tampa racionalesni, ieško ne garsių prekių ženklų pavadinimų, bet labiau gilinasi į produktų savybes, renkasi palankesnį kainos ir kokybės santykį. Vis populiaresnė tampa vidutinė klasė, nes daugelis vairuotojų supranta, kad jiems nereikia brangių premium padangų – didžiajai daliai užtenka aukštos kokybės vidutinės ir ekonominės kainų klasės, pavyzdžiui, P. Korėjoje gaminamų „Roadstone“ padangų, kurias į Baltijos šalis „Egzotika“ importuoja jau beveik 30 metų. „Roadstone“ padangos garsėja nepriekaištinga kokybe, ilgaamžiškumu ir ypač geru kainos ir kokybes santykiu. Ne veltui jau daugiau kaip 20 metų jos yra populiariausios vidutinio kainų segmento padangos Lietuvoje.

„Kainos ir kokybės santykis yra „Egzotika“ vizitinė kortelė. Per beveik 34 metus sukaupėme didžiulę patirtį, atsirinkome geriausią kainos ir kokybės santykį siūlančius gamintojus. Padangas importuojame tiesiai iš gamintojų, jos tiekiamos tiesiai iš visame pasaulyje esančių gamyklų, be tarpininkų“, – akcentuoja R.Lipeikis.

Kaip ir kiekvieną sezoną, taip ir šį, „Egzotika“ savo pirkėjams paruošė daugybę specialių pasiūlymų ypač palankiomis kainomis: „Starmaxx“ gamintojo padangas, pasižyminčias ypač palankiu kokybės ir kainos santykiu – šioje gamykloje gaminamos tiek „F16“ naikintuvų padangos, tiek „Volkswagen“ ir kitiems automobilių gamintojams skirtos, gamyklinėje komplektacijoje naudojamos padangos; „Maxtrek“ – populiarias ekonominės klasės padangas, kurias dėl puikaus našumo, patikimumo ir konkurencingos kainos renkasi tiek automobilių entuziastai, tiek profesionalūs vairuotojai. Būtinai atkreipkite dėmesį ir į šių metų naujovę – „Prinx“ padangas, kurias „Egzotika“ šį sezoną pardavinės itin palankiomis kainomis.

„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?

„Prinx“ padangos – specialiai Europai kurtas, įvairius poreikius tenkinantis asortimentas

„Prinx“ – pirmosios ir kol kas vienintelės Azijos gamintojų premium klasės padangos. Didelę patirtį turintis šių padangų gamintojas „PRINX Chengshan“ metė drąsų iššūkį patiems garsiausiems premium padangų gamintojams.

Naujoviški, aukščiausios kokybės „Prinx“ padangų modeliai buvo sukurti specialiai Europos rinkai ir apima visus reikalavimus, kuriuos padangų kokybei kelia lengvųjų ir SUV automobilių vairuotojai. „Prinx“ asortimente rasite padangas mėgstantiems sportišką vairavimą, tačiau tokios, maksimalų saugumą užtikrinančios padangos nereikalingos ramiai, trumpus atstumus mieste važinėjantiems vairuotojams, tad jiems „Egzotika“ gali pasiūlyti pigesnes „Prinx“ padangas.

„Vertinant aukščiausią šių padangų kokybę ir jų pristatymo mūsų rinkoje proga siūlomas ypač patrauklias kainas, tai neabejotinai vienas iš geriausių sezono pasiūlymų mūsų vairuotojams“, – sako R.Lipeikis.

Be aukštos kokybės padangų modelių, skirtų benzininiams ir dyzeliniams automobiliams, „Prinx“ siūlo platų elektrinėms transporto priemonėms skirtą asortimentą. „Elektrinių transporto priemonių padangoms keliami reikalavimai skiriasi nuo vidaus degimo variklius turinčių automobilių padangoms keliamų reikalavimų“, – sako generalinis daugiau nei 50 metų dirbančio ir 166 pasaulio šalyse savo gaminius parduodančio gamintojo „PRINX Chengshan“ direktorius Europai Thomas Wohlgemuthas, pabrėždamas, kad bendrovės specialistai turi sukaupę didelę patirtį elektromobilumo srityje ir šis konkurencinis pranašumas leidžia elektromobiliams pasiūlyti labiausiai jiems tinkančias, aukštos kokybės padangas.

„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?

Tvarumas – svarbus veiksnys

„Prinx“ padangų gamybos filosofija apjungia du svarbius dalykus: tvarumą ir puikias eksploatacines savybes. Pažangios technologijos, specialūs mišiniai, unikalūs protektoriaus raštai lemia aukštą kokybę bei užtikrina trumpesnį stabdymo kelią, mažesnes degalų sąnaudas, didesnį vairavimo komfortą bei stilingą padangų išvaizdą. „PRINX Chengshan“ gamina ir gerai žinomas aukštos kokybės ekonominės klasės „Austone“ padangas, kurios parduodamos daugiau nei 100 pasaulio šalių ir yra bendradarbiavimo su amerikiečių padangų gamintoju „Cooper Tires“ rezultatas.

„Prinx“ padangos – tiems, kuriems kelionės ir vairavimas yra neatsiejama gyvenimo dalis, besidomintys techninėmis naujovėmis vertina jas kaip galimybę kurti geresnę aplinką ir pasaulį. Tvarumo aspektas – papildoma priežastis pirkti: didžioji dalis „Prinx“ padangų gaminama 2020 m. pradėjusioje veikti modernioje gamykloje Tailande, kurioje naudojamos technologijos leidžia sutaupyti iki 40 proc. gamybos procesui reikalingos energijos. Visos padangos atitinka aukščiausius techninius standartus, yra sertifikuotos, be to, siekiant užtikrinti kokybę, jos nuolat testuojamos Europoje.

Unikalūs technologiniai sprendimai

Daugiau kaip 330 autorizuotų patentų užregistravęs pažangus „Prinx“ technologijų centras, siekiantis dar labiau išplėsti padangų eksploatacines savybes, kad jos būtų saugesnės, patvaresnės ir ekologiškesnės, „Prinx“ padangoms yra pasiūlęs kelis unikalius technologinius sprendimus.

Vienas jų – „Silenteck“. Tai išskirtinė garsą sugerianti technologija: padangos gumoje esantis labai plonas intarpas, kurio dėka visų dažnių padangų keliamas triukšmas sumažėja apie 12 dB. „Healteck“ – išskirtinė savaiminio užsisandarinimo technologija – specialaus mišinio vidinė padangos dalis, kurią pradūrus, kiaurymė akimirksniu užsiveria. „Inktech“ – smulki, visiškai kitokio rašto padangos tekstūra, geriau sugerianti į ją krentančią šviesą, todėl padangos atrodo tamsesnės, įspūdingesnės.

„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
„Prinx“ nuotr./Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?

Šeši modeliai lengviesiems automobiliams

Šiuo metu „Prinx“ asortimentą sudaro lengviesiems ir padidinto pravažumo (SUV) automobiliams skirti šeši modeliai:

  • „Quattura 4S“ – aukštos kokybės, nuo 14 iki 20 colių, visiems sezonams skirtos padangos;
  • „Aquila Pro“ – 14–19 colių vasarinės padangos;
  • „Aquila Rev“ – itin aukštos kokybės 17–22 colių vasarinės padangos;
  • „Winter Excelia – 14–19 colių žieminės padangos;
  • „XLAB COMFORT EV“ – komfortiškos vasarinės padangos hibridiniams ir elektriniams automobiliams;
  • „XNEX Sport EV“ – vasarinės padangos hibridiniams ir elektriniams automobiliams.

Pirmąjį šio prekės ženklo pardavimo sezoną, premium kategorijos „Prinx“ padangas bendrovė „Egzotika“ siūlys itin patraukliomis kainomis – tokios pat kokybės kitų gamintojų padangos kainuos brangiau.

„Egzotika“ – didelis asortimentas, kokybiškos paslaugos

„Egzotika“ jau daugiau kaip 20 metų išlaiko padangų prekybos lyderio pozicijas Lietuvoje. Tam padeda ir 10 kartų Lietuvos ralio čempionu tapusio bendrovės „Egzotika“ įkūrėjo ir vadovo R.Lipeikio lenktynių trasose sukaupta patirtis.

Padangų pasirinkimas „Egzotika“ salonuose labai gausus: nuo garsiausių gamintojų padangų, skirtų patiems reikliausiems vairuotojams ir „aštriausiems“ automobiliams iki ypač patraukliomis kainomis siūlomų ekonominės klasės padangų.

„Egzotika“ salonuose galima rasti svarbiausias sezono naujienas, visada gausite profesionalią konsultaciją, nes dauguma darbuotojų, dirbančių tiek prekybos vietose, tiek padangų keitimo servisuose, turi didesnę nei 20 metų patirtį. Profesionalios konsultacijos, ypač kokybiškas montavimas naudojant pačią moderniausią įrangą ir kokybiškas medžiagas – „Egzotika“ vizitinė kortelė. Bendrovė prekybos ir padangų keitimo centruose taip pat teikia padangų ir ratų saugojimo paslaugą iki kito sezono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius