Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 10 16 /10:10

Viešumoje pasklido pirmoji atnaujinto „Lexus CT200h“ nuotrauka

Atnaujinto „Lexus“ kompaktiško hibrido CT200h nuotrauka ištrūko iš gamintojo kompiuterių ir pasklido plačiuose interneto vandenyse. Šis automobilis gatvėse turėtų pasirodyti kitais metais.
„Lexus CT200h“
„Lexus CT200h“ / „Lexus“ nuotr.

Ne paslaptis, kad su šiuo atnaujintu automobiliu japonai kėsinsis į „Audi A3“, 1 serijos BMW bei A klasės „Mercedes-Benz“. Tačiau konkuruoti su vokiška technika „Lexus“ kompanijai bus sunku.

Ir ne dėl to, kad tai – japoniškas automobilis, o dėl variklių gamos. Oficialių žinių apie ją kol kas nėra, tačiau britų žurnalo „Autocar“ duomenimis, japonai pasirinko konservatyvią taktiką. Tiksliau sakant, didelių pokyčių, neskaitant išvaizdos, su atnaujintu CT200h nepamatysime.

Tai reiškia, kad gamintojas tikriausiai liks prie maždaug 100 AG pajėgumą turinčio 1,8 litro benzininio variklio, suporuoto su elektros motoru. Bendra agregatų galia turėtų generuoti apie 140 AG, kurie per bepakopę transmisiją su kintamu perdavimo laipsniu bus siunčiami į priekinius varančiuosius ratus.

Varikliai – ne vienintelė priežastis, dėl kurios „Lexus“ pardavimų srityje rizikuoja nepriartėti prie vokiškų prestižinių C segmento automobilių. Net ir neturėdami vien benzinu arba dyzelinu maitinamų versijų japonai savo hibridiniam automobiliui gali nustatyti sąlyginai aukštą kainos etiketę, dėl kurios vairuotojai rinksis paprastesnius modelius.

Tikėtina, kad atnaujinti CT200h kainuos šiek tiek daugiau nei dabar parduodami modeliai, o tai reiškia, kad bus viršyta 105 tūkst. Lt kaina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius