Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 01 14 /11:02

Vilniuje, T.Narbuto g., sutriko viešojo transporto eismas – jį paralyžiavo troleibusas ir autobusas

Vilniuje pirmadienio rytą viešojo transporto keleivių laukė nemalonios staigmenos. Įstrigo eismas T.Narbuto gatvėje – čia į kalną neįvažiuoja nei troleibusai su autobusais, nei automobiliai. Vairuotojams reikėtų rinktis kitus maršrutus, o viešojo transporto laukiantiems galbūt net pagalvoti apie ėjimą pėsčiomis. Apie 9.40 val. eismas po truputį ėmė judėti.
Dėl sudėtingų eismo sąlygų Vilniuje, Žvėryne sutriko eismas
Dėl sudėtingų eismo sąlygų Vilniuje, Žvėryne sutriko eismas / Audriaus Gavėno / 15min / nuotr.

Atnaujinta 11 val.

Kaip praneša "Susisiekimo paslaugos", eismas T.Narbuto g. abiem kryptimis atnaujintas, fiksuojami pavieniai viešojo transporto vėlavimai.

Rytas buvo sunkus

Didžiulė autobusų ir troleibusų eilė nusidriekė pirmadienį, apie 9 val. ryto, per Žvėryną ir T.Narbuto gatvėje, nes į kalną transportas neįvažiuoja. Abi juostas blokavo sustoję troleibusas ir autobusas.

Dalis 1, 7 troleibusų važiuoja kitu maršrutu – Laisvės prospektu iš stoties į Karoliniškes bei Justiniškes.

VIDEO: Vilniuje į kalną neužkilęs viešasis transportas užkimšo T.Narbuto gatvę

T.Narbuto gatvėje nuo Žvėryno stovi ir automobiliai, vairuotojai turėtų rinktis kitą maršrutą.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ 15min informavo apie sutrikimus:

„Šiuo metu T.Narbuto g. sutriko viešojo transporto eismas. Nepravažiuoja 1, 3, 7, 9 ir 19 maršrutų troleibusų ir 4G, 30, 32, 49, 69 ir 116 maršrutų autobusų judėjimas – jie nukreipiami kitais maršrutais, kurie netrukus bus patikslinti. „Grinda“ ir policija jau vietoje! Apgailestaujame dėl laikinų nepatogumų.“

Audriaus Gavėno / 15min / nuotr./Dėl sudėtingų eismo sąlygų Vilniuje, Žvėryne sutriko eismas
Audriaus Gavėno / 15min / nuotr./Dėl sudėtingų eismo sąlygų Vilniuje, Žvėryne sutriko eismas

Kalta nedidelė avarija

Pagal pirminę informaciją, šioje vietoje ryte buvo labai slidu, todėl nusiųstas „Grindos“ barstytuvas. Tačiau vietoje paaiškėjo, kad vis dėlto kalta dėl tokio incidento ne tik žiema.

Tik pravažiavus Žvėryno stotelę T.Narbuto gatvėje abi eismo juostas blokavo autobusas ir troleibusas. Čia įvyko nedidelis eismo įvykis, autobusas galu užkabino troleibusą, tad abi transporto priemonės sustojo ir gatvė užsidarė.

Kaip 15min informavo bendrovė „Grinda“, naktį gatvė buvo pabarstyta, nes kelininkai, sekdami orų prognozes, ruošėsi rytui, todėl slidu neturėjo būti. Tą įrodo ir priešpriešinė eismo juosta, kur, nors rytinės spūstis susidarė, tačiau automobiliai judėjo ir itin slidu nebuvo.

Troleibusai bei autobusai nevažiuoja ir kita kryptimi, todėl kelionės apsunkintos ir į miesto centrą važiuojantiems keleiviams. Tačiau einantiems pėsčiomis reikėtų irgi nepamiršti atsargumo, teigiama, kad šaligatviai daug kur itin slidūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius