Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen“ iš „Lego“ detalių sukūrė dviejų modelių kopijas

„Volkswagen“ padalinys JAV neturi kuo nustebinti markės gerbėjų Čikagos automobilių parodoje, tad nusprendė dėmesį nukreipti ne į naujų modelių pristatymą, o į senų eksponavimą. Siekiant pažymėti sėkmingą VW istoriją šeimyninių automobilių kūrime, automobilių parodoje eksponuojama metro pločio skulptūra iš 20 tūkst. „Lego“ kaladėlių, kurioje sudėti VW modeliai.
„Volkswagen“ kūrinys iš „Lego“ detalių
„Volkswagen“ kūrinys iš „Lego“ detalių

Iš „Lego“ detalių buvo sukonstruoti du sėkmingiausi šeimyniniai „Volkswagen“ automobiliai: istorinis „Microbus“ ir naujasis „Atlas“. Tikimasi, kad naujasis didelis visureigis pakartos „Microbus“ sėkmę septintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje ir taps ne mažiau populiarus.

„Volkswagen“ modeliai buvo atkurti itin tikroviškai. Sumažintos jų kopijos, žinoma, neišsaugojo visų būdingų bruožų, tačiau juos atpažinti nesunku. „Microbus“ turi firminę „V“ formos priekinę dalį, ovalius žibintus, sidabro spalvos ovalius šoninius veidrodėlius bei VW ženkliukus.

„Atlas“ taip pat buvo kruopščiai pagamintas: jis turi tempimo kablį, išskirtines radiatoriaus groteles, juodus ratlankius ir stogo bagažinės tvirtinimus. VW logotipą – taip pat.

VW visureigis JAV rinkoje debiutuos šių metų antroje pusėje ir turėtų kainuoti nuo 30 tūkst. dolerių.

„Volkswagen“ kūrinys iš „Lego“ detalių
„Volkswagen“ kūrinys iš „Lego“ detalių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius