Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen“ jau ruošiasi pristatyti naują elektromobilį ID.3

Jau artėjantį pavasarį „Volkswagen“ visuomenei pristatys naująjį ID.3. Antroji „Volkswagen ID.3“ karta pratęs ID. šeimos elektromobilių, kurių parduota jau daugiau nei pusė milijono, istoriją.
Antros kartos Volkswagen ID.3 vizualizacija
Antros kartos Volkswagen ID.3 vizualizacija / Gamintojo nuotr.

Visos naujienos apie automobilius

Šiuo metu ID.3 gaminamas „Volkswagen“ gamyklose Cvikau ir Dresdene, tačiau, siekiant patenkinti augančią elektromobilių paklausą, kitąmet prie modelio gamybos prisidės ir fabrikas Volfsburge.

„Volkswagen ID.3“ kainos prasidės nuo 45 580 eurų. Pirmuosius užsakovus naujasis „Volkswagen ID.3“ pasieks nuo 2023 m. ketvirto ketvirčio.

Gamintojo nuotr./Antros kartos Volkswagen ID.3 vizualizacija
Gamintojo nuotr./Antros kartos Volkswagen ID.3 vizualizacija

„Naujojo „Volkswagen ID.3“ dizainas tapo brandesnis, salone naudojamos medžiagos – kokybiškesnės“, – sako „Volkswagen“ valdybos narė pardavimams, rinkodarai ir popardaviminėms paslaugoms Imelda Labbe. Kurdama naująją modelio versiją, komanda atsižvelgė ir į klientų pastebėjimus bei patarimus, kurie leido pagerinti automobilį ir papildyti standartinę komplektaciją.

Naujajame „Volkswagen ID.3“ bus įdiegta naujausios kartos programinė įranga, kuri užtikrins geresnį sistemos veikimą, o atnaujinimų sulauks nuotoliniu būdu. Be to, nuo šiol į bazinę komplektaciją įtrauktas 12 colių įstrižainės ekranas, išimamas bagažinės dugnas ir centrinė konsolė su dviem gėrimų laikikliais.

Įkrauti bateriją padės ir tokios patogios funkcijos, kaip „Plug & Charge“ bei išmanioji „Electric Vehicle Route Planner“ maršruto planavimo sistema. Į naująjį ID.3 taip pat bus montuojami naujausi vairuotojo asistentai, pavyzdžiui, spiečiaus duomenimis paremtas „Travel Assist“ ir „Park Assist Plus“ su atminties funkcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius