-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„15min“ restartas: nuo šiol esame 100 proc. skaitmeniniai

Mieli skaitytojai, klientai, partneriai. Skelbiu naują „15min“ startą. Naujoje mūsų eroje nebebus popieriaus, nebeskriausime miško, tikiuosi, jis mums padėkos. Nuo šiol mes 100 proc. skaitmeniniai.
Tomas Balžekas
Tomas Balžekas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 15min

Mus visada rasite savo mobiliajame telefone, kompiuterio ekrane ar bet kuriam kitame ekrane, mes visur gyvename tuo pačiu adresu www.15min.lt. Žinokite, kad šiuo adresu dirba daugiau kaip 100 žmonių, jų tikslas, kad jūs būtumėte gerai informuoti ir kasdien turėtumėte savo „15min“, gyvas, vizualias, draugiškas.

Drįstu teigti, kad mūsų įmonė yra sparčiausiai besikeičianti ir prisitaikanti prie aplinkos žiniasklaidos įmonė Lietuvoje. Šiame numeryje rasite daug faktų ir nuomonių būtent apie pokyčius. Kartu su mumis pasvarstykite, kaip keičiasi žiniasklaida pasaulyje ir Lietuvoje. Yra ką svarstyti, nes sparčiai keičiasi viskas: naujienų vartojimas, požiūris į naujienų kokybę ir greitį, žmonės patys tampa žurnalistais arba transliuotojais. Ir tai tik pradžia.

Naujos technologijos atveria tiek daug galimybių, kad fantazija nebeaprėpia, kiek su jomis bus galima nuveikti žiniasklaidos srityje. Būdami novatoriški, nenorėdami užmigti prie geldos, mes keičiamės ir tikime, kad jūs keičiatės kartu su mumis.

Kartu su daugiau nei 100 „15min“ darbuotojų noriu padėkoti skaitytojams, kad vartoja mūsų produktus, juos giria ir kritikuoja, tik dėl jūsų mes judame pirmyn. Labai noriu padėkoti „15min“ klientams, kad mumis pasitiki ir tiki mūsų skleidžiamomis vertybėmis, jūs geriausiai matote, kiek pokyčių atnešėme į žiniasklaidos rinką. Tikiuosi, jums patinka mūsų inicijuoti pokyčiai, ir įspėju, kad nenustosime jūsų stebinti. Partneriams noriu pasakyti, kad mes ir toliau palaikysime renginius ir projektus, kurie turi gražius užmojus, kurie skleidžia geras idėjas ir gerus jausmus.

Nuoširdus ačiū už jūsų pasitikėjimą, susitikime skaitmeniniuose formatuose.

Pagarbiai

Tomas Balžekas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius