-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Smetonos dvaro kumetyne įkurto viešbučio ir restorano greitai gali nebelikti

Ukmergės rajono valdžia apsisprendė nutraukti sutartį su bendrove, kuri už Europos Sąjungos (ES) ir savivaldybės lėšas Užulėnyje sutvarkytame pirmo nepriklausomos Lietuvos prezidento Antano Smetonos dvare teikia nakvynės ir maitinimo paslaugas, rašo „Lietuvos žinios“.
Užulėnio dvaras
Užulėnio dvaras / heritage.lt nuotr.

Ukmergės rajono mero Rolando Janicko teigimu, tenka nutraukti sutartį su nuomininku, nes šis nevykdo finansinių įsipareigojimų: „Šio dvaro pastato nuomininkams dėl paslaugų neturime jokių priekaištų, tačiau negalime taikstytis su tuo, kad jie netinkamai moka nuomos mokestį ir nepadengia visų komunalinių išlaidų.“

Buvusiame A.Smetonos dvaro kumetyne viešbutį ir restoraną atidaręs verslininkas Paulius Jovaišas „Lietuvos žinias“ tikino negirdėjęs apie Ukmergės rajono savivaldybės iniciatyvą nutraukti sutartį su jo vadovaujama bendrove „3 namukai“. „Toks vienašališkas sutarties nutraukimas būtų skaudus smūgis man, investavusiam daug lėšų į restorano ir viešbučio įrangą bei dirbti apmokiusiam vietos žmones“, – kalbėjo jis.

Užugirio kaimo, esančio šalia Užulėnio dvaro, bendruomenės pirmininkė Diana Maskoliūnienė sakė, kad nuo tada, kai A.Smetonos dvare buvo pradėtos teikti maitinimo ir apgyvendinimo paslaugos, pagyvėjo gyvenimas ne tik dvare, bet ir gretimame kaime, o vietiniai gavo darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius