Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

AB bankas SNORAS Kaune atidarė naują taupomąjį skyrių

AB bankas SNORAS, valdantis plačiausią klientų aptarnavimo tinklą Lietuvoje, atidarė naują taupomąjį skyrių (mini banką – „Snoriuką“) Kaune. Tai bus jau 36-asis banko SNORAS skyrius Kauno regione, įsikūręs prie prekybos centro „HyperMaxima“, Savanorių pr. 255.
GERONOMIKA logo
AB bankas SNORAS Kaune atidarė naują taupomąjį skyrių.

„Naująjį banko taupomąjį skyrių atidarėme detaliai išanalizavę klientų poreikius ir lūkesčius – būtiniausias bankines paslaugas gauti greitai ir netoli gyvenamosios vietos ar darbovietės. Judrioje miesto dalyje atidarytas naujasis skyrius, kurį pasiekti patogu tiek pėstiesiems, tiek klientams visuomeniniu ar nuosavu transportu, leis ir toliau kryptingai stiprinti banko pozicijas Kaune. Be to, didelį klientų srautą naujame banko skyriuje turėtų užtikrinti ir strategiškai patogi jo vieta – Savanorių prospektas yra pagrindinė arterija, jungianti Kauno miesto centrą su miegamaisiais rajonais ir magistrale „Vilnius-Kaunas-Klaipėda”, – teigia AB bankas SNORAS Kauno filialo direktorius Mindaugas Kyguolis.

Naujajame AB banko SNORAS taupomajame skyriuje bus teikiamos visos įprastinės banko paslaugos –gyventojams suteikiamos paskolos, o įmonėms bus teikiamos konsultacijos kreditavimo klausimais, priimami jų indėliai ir aptarnaujamos sąskaitos. Taip pat gyventojai galės susimokėti įmokas už įvairias paslaugas.

AB banko SNORAS, be naujo taupamojo skyriaus Kaune, per šiuos metus jau atidarė naują klientų aptarnavimo skyrių Vilniuje, Santariškėse bei Kybartuose. Be to, įsibėgėjo apie 10 mln. litų kainuosiančios naujo banko filialo pastato statybos Utenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius