Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Advantec“ stato antrą gamyklą Klaipėdoje

Norvegijos naftos ir dujų gavybos technologijų įmonė „Advantec“ plečia savo veiklą Lietuvoje. Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) baigia kilti antroji bendrovės gamykla, į kurią norvegai investuoja 5 mln. eurų, rašo „Verslo žinios“.
Statybos Polocko 17a
Statybos Polocko 17a / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antrinė „Advantec“ įmonė „Advantec Lietuva“, kurioje gaminamos metalo konstrukcijos naftos ir dujų gręžiniams, Klaipėdoje veikia trečius metus ir plečiama beveik dvigubai. Senosios „Advantec Lietuvos“ gamyklos kaimynystėje dygsta 4 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatas, kuriame numatytos patalpos administracijai ir gamybinei veiklai.

„Nepaisydami sudėtingo laikotarpio naftos ir dujų gavybos rinkoje, mes sparčiai augame. Be to, dabar esame „General Electric“ dalis, integruojamės į šią korporaciją, jaučiame jos stiprų užnugarį. Tai mūsų verslą pakylėjo į kitą lygį“, – teigė „Advantec Lietuvos“ direktorius Janas Kare Pedersenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius